6710 navigatör nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih82

fatih82

Üye
    Konu Sahibi
6710 navigatör nasıl bir telefon
sizce 6710 navigatör nasıl bir telefon

Necmati

Necmati

Üye
geçen gün darty de gördüm çok şekil telefon alcaksan hemen al bence... :naughty:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Evet herşeyiyle mükemmel Navigator olması + bir özellik aynı zamanda

futbol123

futbol123

Üye
harika bir telefon

neo1036

Üye
yaklaşık üç aydır kullanıyorum, tek bir sorun yaşamadım, aldığımda 3,5 gb boyutunda harita yüklüydü içinde, ancak alırsan şebeke seçimini gsm yap yoksa sarjı az gider

ash54

ash54

Üye
çok hoş içide çok güzel kaliteli bi alet

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Nokia'Nın en iyi telefonlarında

victorfatih

Üye
geçen hafta aldım. cok memnunum gercekten. iyi bir telefon.

kocaagah

Üye
mükemmel fakat hala hack yapmayı başaramadımbilen birileri varsa haber versin hello carbide ve hollox işe yaramıyor

lrdofstn

lrdofstn

Üye
bir hafta oldu alalı ben beğenmedim. eski telefonumu kullanıyorum. isteyen olursa 500 tl ye bırakırım. [email protected] ulaşablirsiniz.

OğuzcanAbi

Üye
güzel telefon

yakaremin

Üye
bu telefonu almayın, bende kullanıyorum. resmen elimde kaldı, iki defa servise gitti, toplam neredeyse 3 ay servislerde hemde kvknın servislerinde süründü.. kendi kendine zoom problemi var, alış sinyali düşük arızası verdi, gitti geldi düzeldi dendi sonra yeniden servise gitti ve şimdi yine tekrarladı ancak ben bu işlemlerden usandım, yollasam yenisi gelecek ama en az 2 ay daha bekleyeceğim o bakımdan şimdilik göndermedim. yurtdışı forumlarından da bu telefonla ilgili arızaların hep aynı ve tekrarladığını görürsünüz. bana sorarsanız fikrim hiç bulaşmayın olacaktır. bende en kısa zamanda 3 kez aynı problemden servise geri gönderecem.

mnsent

Üye
6710 'da donma veya kendi kendine kapanma var mı?
Ben ikinci el aldım bu sorunları yaşadım
Sıfır almak istiyorum ama korkuyorum aynı sıkıntılar olabilir diye

16tralix

Üye
Ekranın altındaki tuşlar ve zoom pad'i problemli, 6710 nav. telefonlarda bu sorunlar yaşanıyor. Servislerde işlemler yapılmasına rağmen düzelme oranı çok az. Bende şikayetlere bakmadan almıştım ve bin pişmanım. Resimlerde kendi kendine büyütüyor küçülüyor, menü tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, Yes tuşu bile takılıyor. Sabah alarm çalmaya başladığında susturmak dert. Tavsiye etmiyorum. Ancak ben işkenceyi severim, servislerle kavga etmek benim eğlencem derseniz alın kaçırmayın :-S

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ben telefonun fiyatını bi abime sordurdum ankamall'da 475 tl imiş ama ben alıyım diyene kadar 450 tl falan olur bende alcam bu telefonda alana kadarda oyununu progamlarını herşeyini arştırcam

tobeornottobe

Üye
tek kelimeyle harika bi telefon .

SilentOne

SilentOne

Üye
şahane bir görünüşü var

16tralix

Üye
Görüntüsüne bakıp yorum yapanlar, kullananlardan iyi biliyorlar galiba telefonu. Piyasada da kalmadı zaten. Alınacak telefon değil. Ben kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Gidin başka bişey alın bunun yerine.

yilmazh1981

Üye
tek kelimeyle berbat alma niyetinde olanlar varsa tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...