6700 slide yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

scola_qraffiti

Üye
    Konu Sahibi
6700 slide yardım lazım
Arkadaşlar 1 gün önce 6700 slide aldım.Telefona müzik görüntü vb. yüklemek istiyorum fakat hafıza kartının nerde olduğunu bilmeme rağmen yuvasından çıkaramıyorum.Lütfen Yardımcı olun:bilmm

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

YsF_90

YsF_90

Üye
önce kartı tırnağın ile içeri it tık dedikten sonra kendi otomatik yayı ile dışarı atar kartı sonra çek al

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca böyle dosya aktarmak için her seferde hafıza kartını çıkar tak yerine usb kablosu ile bağla çok daha kolay ve kullanışlı olur. bide pc suite yükle tam olur

Anußis

Anußis

Üye
ya ancak usb cıkış noktalarının kapakları bir süre sonra kopuyor oda var :D allaha şükür 5800 ve x6 bununla karşılaşmadım ama 5310da bi cıkış o cıkıştı :D

YsF_90

YsF_90

Üye
ya ancak usb cıkış noktalarının kapakları bir süre sonra kopuyor oda var :D allaha şükür 5800 ve x6 bununla karşılaşmadım ama 5310da bi cıkış o cıkıştı :D

bilmiyorum ama simdiye kadar o kadar telefon kullandim hic sorun yasamadim o konuda cok sukur

OğuzcanAbi

Üye
kolay kaloy kopmuo
bence ama samsunglar baya bi sorun war oyönde
nokia da öle bişi yok

YsF_90

YsF_90

Üye
yok Allah için bak beş yıldır e900 kullanıyorum şarj/kulaklık/usb girişi aynı olmasına rağmen sorun yok kopma falan olmadı

Anußis

Anußis

Üye
valla :D bende bide 420 tl civarındayken almıstım 5310u :D 2 sene önce tabi acemilikte olabilir sonuçta ilk nokiam'dı ama 1 sene geçmedi koptu yav :D

ancak x6nın ve 5800ın ki farklı bir biçimde takılı durdugu için kopması cok zor gibi

bide x3tete 5310 gibi yapmıslar ondan cok korkuyorum telefon çok şekil ama üstündeki şey koparsa :D tipsiz kalacak o yüzden sürekli x3te müzik atacagım yada dosya atacagım zaman hafıza kartını cıkartıyorum

wolki-tolki33

Üye
arkadaşlar bende 6700 slide var ama facebooktan video izleyemiyorum yardım lütfen

murat_3452

Üye
6700s usb yandı çalışmıyo yazılımı nasıl güncelleyebilirim bluetooth ile veya hafıza kartı ile yapabilirmiyim yardım edermisiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt