6700 Classic Ücretsiz Gps Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

cellchook

Üye
    Konu Sahibi
6700 Classic Ücretsiz Gps Kullanımı
Arkadaşlar bilindiği üzere 6700 classic s40 tabanlı bir telefon olduğu için garmin veya benzeri programları bu telefonda kullanamıyoruz.Şuanda böyle bir yazılım mevcut değil.Ama nokia yeni güncellemesi olan v13.10 da bu sorunu ortadan kaldırmış ve navigasyonu ücretsiz hale getirmiş.Bunun haricinde şöyle bir sorun var telefonunuzu v13.10 a pc suite ile yükseltemiyoruz.Cihazımızı bilgisayarımıza bağlayıp kontrol ettiğimizde yeni versiyonun olduğunu belirtiyor ama yükleme yapmıyor.Yetkili servisi arayıp sordum cihazı teknik servise getirmemizin ve yeni versiyonu kendilerinin yüklemesi gerektiğini söylüyorlar.Cihazını teknik servise teslim eden arkadaşlar vardır ve ne kadar uğraştırdıklarını bilirler.Evet bi yazılım için bile 2 hafta telefonumuz o teknik serviste rehin kalıyor adeta, telefonsuz kaldığımız ve cihazımızın ciziklerle dolu hale gelmesi cabası.Ben araştırmalarım sonucunda bu versiyon yükleme olayını kendim hallettim ve gps i ücretsiz kullanıyorum, sesli yönlendirme bile mevcut herşey türkçe.Bunu nokianın kendi haritalarıyla hallediyorum.Yapmanız gereken sadece versiyon yükseltmek.İşlemi yaptığım programın adı Phoenix.Yazılımıda navifirm adında bir programla indirdim.
Programın kurulumu ve resimli anlatımına bu linkten ulaşabilirsiniz by reis-i eagles detaylı bir şekilde anlatmış.Burdan kendisinede teşekkürlerimizi iletiyorum.

Şunuda dip not olarak belirtmek isterim.Programlar vista ve win7 de çalışmıyor.
Kolay gelsin.

Starsley

Paylaşım için saol

Takipçi Satın Al

Üst Alt