6680...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrekekil

emrekekil

Üye
    Konu Sahibi
6680...
Selamunaleykum Arkadaşlar benim arkadaşın 6680 i var (hatta şuan ondan giriyorum maxicep e benim n70 bozuk olduğu için) buna ne olduysa birden fazla uygulama çalıştırmıyor mesela opera açıkken mesajlara girdiğimde opera kapanıyor format attık düzelmedi sizce sorun nedir?

Burak

Üye
muhtemelen ram'i yetmiyordur

Fatih.33

Üye
kardeş bende de bu sorun var ramdan kaynaklanıyor ve operayla gezinti yaptıkça sayfa açtıkça ram çok düşüyor (hatta bazen hafıza kullanımı azaltmak için sayfa temizlendi gibi şeyler söylüyor) bi çözümü yok ancak freemem programını kullanıp ramı temizleyebilirsin ama kesin bi çözümü yok sanırsam.

yunus5055

yunus5055

Üye
Sayfalarda gezinirken cache dosyaları kaydedilir ( geçmiş sayfaları hatırlama ) ... Bunu orjinal web tarayıcısıda yapıyo ... Ram e dosyaları kaydettiği için gitgide telde yavaşlama vs de olur ... Çözümü yerel önbelleke kaydetme seçeneğini kapatmak yada yolu E/ olarak göstermek ... Normalde operamini rami kullanmaz ama kullandığın sürümle alakalı olmalı ..

----------Eklendi @ 11:43:44 ---------- Yazıldı @ 11:38:41 ----------

Ucbrowserde kullan sürekli aynı opera kullanma ... Birisinin yaşadığı sorunu diğeri çözüyo ... bana ınan :) bunu dene .. Zaten ucbrowserin ayarlarını yaparken daha iyi anlarsın demek istediğimi ...

emrekekil

emrekekil

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ram i ne baktım bir prgramdan hafizacı diye benim n70 in 34 mb lık ram i varken 6680 in sadece 8 mb rami var ondan kaynaklanıyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt