6680 software update

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaklen

kaklen

Üye
    Konu Sahibi
6680 software update
arkadaşlar ben bu guncelleme işine girdim siz siz olun girmeyin. yanlışlıkla tele 6630 kurdum tel çalışıyo fakat tel resmen 6630 oldu bu nasıl iş anlamadım telın flas çalışmıyo tabi on kamerada çalışmıyor tekrar yuklemeyı denedım zaten son versıyonu kullanıyorsunuz dedı yukleme bıttı. simdi telı 6630 olarak kullanıyorum versiyon yukseltelım derken model dusurduk anlamadım. bi yardım. ne yapacagımı bılmıyorum .... ustatlar yardım istıyorum.. şimdiden tskkurler...:sinir

DeathBringer

DeathBringer

Üye
Telefonun versiyonunu nokia software updater la mı güncelledin??

DeathBringer

DeathBringer

Üye
Bence yeni versiyonun çıkmasını bekle aynısı benimde başıma geldi.Bende de galeri ve müzik çalar açılmıyo.Açmaya çalıştığım zaman veri tabanı bozuk bazı bilgiler kaybolmuş olabilir diyo.

POWER

POWER

Üye
Bencede dostum yeni bir sürümün çıkmasını bekle...Bide nasıl yaptın yaw?

kaklen

kaklen

Üye
    Konu Sahibi
nokia software updaderla ilk versiyonu yukseltım sorun olmadı ama tel ingilizce oldu ondan sonra nemesis adlı programla turkçe dil ekledım fakat dıl kodu 6630 unkını yazmısın tel 6630 oldu acaba yenı guncelleme ne zaman olur. bıde tesekkur ederım. yardımlarınız için

DeathBringer

DeathBringer

Üye
Telefonunuz için çıkan en son versiyonu öğrenmek için adresine girin,sonra telefonunuzu kapatıp arka kapağı açıp kasa üzerindeki beyaz etiketin üstünde CODE 012345 yazan yerdeki kodu alıp sayfanın en altındaki kısma yazıp butona tıklayın,telefonunuza uygun olan son versiyon çıkacaktır :

not:ALINTIDIR.

DeathBringer

DeathBringer

Üye
Her hafta en az bi kere böyle yaparak yeni versiyonun çıkıp çıkmadığını denetle bence..

kaklen

kaklen

Üye
    Konu Sahibi
tskkur ederim

mservank

mservank

Üye
ben de bugün yaptım ama dil felan yine türkçe yani denildiği gibi ibgilizce felan olmadı yani ben bir şey anlamadım 6630 u me yapmak istiyorum yardım ederseniz teşekkürler

kaklen

kaklen

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye etmem yapma ugraşırsın

brejhak

Üye
Ben de denedim. 6630 ME oldu walla. Orjinal müzik çalar dışında bi değişiklik yok. dil türkçe yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt