6680 Ses Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

innerlight

Üye
    Konu Sahibi
6680 Ses Sorunu
selam arkadaslar benim bir sorum var.. müzik dinlerken ses yuksekliği ( player da sonda İKEN ) ortalama bir yükseklikde yani daha tatmin edici olabilir diye düşündürüyor ama o sırada bir sizi arıyorsa bir anda kulaklıgınızdaki ses baya yukseliyor bir süre için işte bu diyorsunuz ama bu yükseklik telde mevcutsa neden sadece bu anda olusuyor. 2. sorum daha ciddi bir kulaklıgı var mı bu telefonumuzun ve nereden bulunur fiyatı nederi
tesekkurler ...

ksfb

Üye
arkadaşım sence stereo çalan bi telefonun kulaklığı olmaz mı.ses sorununu kvk ya sor bence başka hiçbiyerde açtırma telefonu

n70 in kutusundan çıkan kulaklık çok daa ii bas veriyo

innerlight

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ksfb &#064; Mar 25 2006, 01&#58;59 PM) [post=304050]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım sence stereo çalan bi telefonun kulaklığı olmaz mı.ses sorununu kvk ya sor bence başka hiçbiyerde açtırma telefonu

n70 in kutusundan çıkan kulaklık çok daa ii bas veriyo
[/b][/quote]

ben orjinal kulaklıgı dısında dedım nokia sayfasında cok saglam kulaklıklar var ama nerde satılır bunlar *

RockFord Fosgate

Üye
su an nokıanın yenı stereo kulaklıkları cıkacak pıyasaya bıraz sabır&#33;&#33;&#33;Bu kulaklıkları <NOKİA SHOP> lardan alabılırsınız&#33;

__Midas__

__Midas__

Üye
Modifiye kulaklık yaptıranlar sesin kalitesinden ve gürlüğünden falan bahsediyorlardı bir aparatla orjinal sony veya philips kulaklıkları Nokia a bağlıyorlarmış,birkaç forumda okumuştum böyle yazılar...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nokia Girişlerine göre Stereo 3.5 MM Jack yaptırabilirsiniz her türlü kulaklık setini amfiyi vs. telefona bağlayabilirsiniz.

barabelli

barabelli

Üye
yaw arkadas doru soyluyo formun takıpcısıyım aynı sorun bndede var ama bn bıde baska bı mp3 player attım sesı daha cok verıordu oda bıde 6680 ın kulaklıgı cok kotu takoz gıbı ama sonyerıccson w800i nınkı mukemmel keske ole olsaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt