6680 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
6680 Hakkında
Arkdaşlar Forumda Bir Kaç Kişinin Mesajlarında Şunu Görüyorum Mesaj Hafızasında Hafıza Kartı Yap Olur Diyorlar Mesaj Hafısanı Hafıza Kartı Yapınca Gelen Mesajlarda Hafıza Kartına mı Geliyor !!! Birde 6680 Ram Hızı Nedir ?

tturke

Üye
6680 in bataryası kaç gün dayanıyor arkadaşlar?
Benimki 1 günü geçmiyorr.Deli olcamm

ksfb

Üye
mesajlardan ayarlara gir ordan hafızayı karta yönlendir böylece 9 mb dan büyük dosyaları da alabilirsin

Quadriceps

Üye
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Mar 14 2006, 11&#58;34 AM) [post=297005]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkdaşlar Forumda Bir Kaç Kişinin Mesajlarında Şunu Görüyorum Mesaj Hafızasında Hafıza Kartı Yap Olur Diyorlar Mesaj Hafısanı Hafıza Kartı Yapınca Gelen Mesajlarda Hafıza Kartına mı Geliyor &#33;&#33;&#33; Birde 6680 Ram Hızı Nedir ?
[/b][/quote]

ewet eğer böyle bir seçenek varsa yapabilirsin ve mesajlarda hafıza kartına kaydedilir eğer böyle bir seçenek yoksada MSVDrive E adlı programla bunu yapabilirsin bu prog. sitede vardır heralde ben bakmadım da kesin vardır.

Fransuvain

Üye
    Konu Sahibi
Valla Böyle Bir Özelliği Varsa Mesajları Hafıza Kartına Kaydetme Gidip 6680 Alcam Hemen

tturke

Üye
6680 de mesajları MMC karta kaydedebiliyosun

ecop

Üye
off evet yaa 6680nim var ve hergece şarja takmak zorundyım...deli edio benideeee:sinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt