6680 arama tusuna basınca arama yapmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johander

johander

Üye
    Konu Sahibi
6680 arama tusuna basınca arama yapmıyo
:aglabenm 6680 telim var rehbere gırıyom numaranın ustunde ara tusuna basıyom arana yapmıyo ancak no yu tuslayınca arıyo lutfen yardııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçenlerde arkadaşın s.ericson tel.indede aynı olay olmuştu.rehber ayarları ile oynanmıştı ben o ayarlardan düzelttim onu.sende bi kontrol et seçili hafızayı falan.

johander

johander

Üye
    Konu Sahibi
seçili hafıza tel hafızası oluyo otomatık olarak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş bide seçili hafızayı simkart yap öyle dene.yada simkartındaki tüm noları işaretleyip tel.hafızaya kopyala.birde bunu dene bakalım.tahminime göre %90 olur.çünkü arkadaşımdada aynı problem vardı.öyle düzelttim.

johander

johander

Üye
    Konu Sahibi
denerim tsk

--------------- Ekleme ---------------

6680 de seçili hafıza değişmiyo kı standart tel hafızası

Esendağlı

Esendağlı

Üye
denerim tsk

6680 de seçili hafıza değişmiyo kı standart tel hafızası
Kardeş eğer seçili hafıza otomatik olarak telefon ise.sem simkart numaralarını görüntüle hepsini işaretle ve tel hafızaya kopyala.

İmparatore

İmparatore

Üye
bendede eski telefonda ayni sorun vardi o isin cözümü yok gibi birsey

johander

johander

Üye
    Konu Sahibi
abilerim ablalarım lütfen yardim edin bn bi tane kıngston hafıza kartı aldım 1 gb buna ben oyun indirdim dosya halınde sonra tele hiç takmadim yaklasık 15 gunn sımdı takdıgımd telefon bozuk diyo ama biçimlendirmiyo bilgisaya takdım o da biçimlendirmiyo ne yapacagımı sasırdım lutfen yardim edin sabırla sizleri beklıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrddddddddddddddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Symbiont

Üye
uğraşma böle at format geçsin bütün dertlerin

kıngston hafıza kartı aldım 1 gb
6680 1gb desteklemez bu aradaaaa

Rocker84

Rocker84

Üye
6680de turkcell de kalan kontor bilgisi geldinde oluyodu bende bu olay.iptal ettirmştm düzelmşti

6680de turkcell de kalan kontor bilgisi geldinde oluyodu bende bu olay.iptal ettirmştm düzelmşti

johander

johander

Üye
    Konu Sahibi
valla bnm kı n ı hiç kasmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt