Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6680 3G yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz-17
Üye
Konu Sahibi
6680 3G yardım
ya arkadaşlar benim 6680 de 3g var ama birini görüntülü arıycam arma yapıyo ama sonradan şebeke servislerini kontrol edin diye bi uyarı geliyo arama kapanıyor anlayamadım yardım bekliyorum
__Midas__
Üye
arıycan kişininde telefonunun ve bulunduğu yerdeki operatöründe 3g desteklemesi lazım,
deniz-17
Üye
Konu Sahibi
yani benimkinde sorun yok demi
memolim83
Üye
karşındaki de 3g servisini açtırması lazım telefonunda sorun yok
deniz-17
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler bilginiz
bengalli
Üye
Evet yazılanlar doğru, her iki tarafta da 3G varsa, her iki tarafta da uyumlu tel. varsa problem olmuyor. Ben kızımla bir deneme yaptım. 6680 ve i8510 Tcell 3G ile problemsiz görüştük.
edwarddd
Üye
ya 3g nasıl yapılıo avea var acil yardım
--------------- Ekleme ---------------
telefonda 6680 bu arada
kumarbazjoker
Üye
kardeş sadece üye olcaksın operatorle başka bşi yok
kumarbazjoker
Üye
arkadaşım öncelikle bi önceki mesajdan dolayı özür dilerim yanlış bilgi vermişim.Aslında telefon 6680 3g için uygun.Ispartada 3g sadece vodafone ve turcell de var aveda yok bu durum bende de var.Yetkililerre sesleniyoruz.Isparta 3g olsun bea
dikkas
Üye
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum bende 2 tane nokia 6680 var yanlız biri 3G yi çalıştırıyor biri desteklemiyor diyor.birbirini arıyorum biri video araması yapıyo diğer telefon desteklemiyor diyor tamam bunda sorun yok neden çünkü öteki 6680 hiç video araması yapmıyor neden olabilir.bide içindeki hatları değiştiriyom 2 hatta çalışıyor ama telefonda sorun var onu anladım şu ayar yerelerini bilen varsa cevap yazsın lutfen . bu arada nokia 6680nin biri sorunsuz çalışıyor öteki 6680de telefonda sorun var heralde anlamamdım tüm ayarları tam programları eksiz açıyor mesajları atabiliyor sesli arama yapıyor ama 3Gyi yapamıyor bu niye acaba
kumarbazjoker
Üye
arkadaşım hatların aynı mı acaba
örn:ikisi de avea mı.Bulunduğun şehirde operator çalışmıyorsa ondan olabilir
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum bende 2 tane nokia 6680 var yanlız biri 3G yi çalıştırıyor biri desteklemiyor diyor.birbirini arıyorum biri video araması yapıyo diğer telefon desteklemiyor diyor tamam bunda sorun yok neden çünkü öteki 6680 hiç video araması yapmıyor neden olabilir.bide içindeki hatları değiştiriyom 2 hatta çalışıyor ama telefonda sorun var onu anladım şu ayar yerelerini bilen varsa cevap yazsın lutfen . bu arada nokia 6680nin biri sorunsuz çalışıyor öteki 6680de telefonda sorun var heralde anlamamdım tüm ayarları tam programları eksiz açıyor mesajları atabiliyor sesli arama yapıyor ama 3Gyi yapamıyor bu niye acaba
hocam aynı problem bende de var 2side 6680 birinde kullanabiliyorum diğerinde kullanamıyorum. arıza muhtemelen şebeke alıcısından kaynaklanıyor telefonun. daha önceden hasar görmüştü hiç çekmiyordu tamir edildi ve muhtemelen tamir sırasında orjinal parça takılmadığından dolayı şuan 3g şebekesine bağlanamıyor telefon. bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum 3g nasıl çalışır 3gyi çalıştıran devre elemanı nedir telde onu değiştirelim sorun düzelir belki