6630'um çöktü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
6630'um çöktü...
f-exlorerden telefon hafızasına girdim yanlışlıkla bi dosyyı sildim telefon normal çalışıyor idi.Takii şarjım bitene kadar şarjını doldurdum açtım hiç pin kodunu istemiyor ingilizce telefon açılamadı servise götürünüz diyor telefonu versiyonunu 3 ay önce yükselltiğimden dolayı dili ingilizceydi.lütfen bi yardım:agla:utan

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
En kötü ihtimalle tekrar versiyon yükselttirerek sorun çözülür ;)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Kalem tuşuna basık tut açılana kadar bırakma olmazsa format...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Kapalı iken * 3 yes tuşlarına basık tutarak aç formatting yazana kadar bekle...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yazılım atıcaksın:S

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
tamam düzeldi...

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Dostum bu işlem zaten tel kapalıyken yapılıyor, zira dosya silme işlemi açılmama sorununa neden olmaz eğer ekran aydınlanmıyor bile diyorsan dosya ile ilgili değil batarya yada Flaş denilen telefonun Z: dizini kırılmış yada devre üzerinden ayrılmıştır
bu durumda Power düğmesi işlevsiz kalır
ancak ekranda hareket var ise Çilekeş'in de dediği gibi hard format, tabi bununla ilgili sabit konu bir sayfa geride mevcut

Saygılar

mecay66

Üye
kardes hard format işini halleder bide arkadaslar herseyde versiyon yukle demeyın milletin telefonuna yazık edeceksiniz

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu işlem zaten tel kapalıyken yapılıyor, zira dosya silme işlemi açılmama sorununa neden olmaz eğer ekran aydınlanmıyor bile diyorsan dosya ile ilgili değil batarya yada Flaş denilen telefonun Z: dizini kırılmış yada devre üzerinden ayrılmıştır
bu durumda Power düğmesi işlevsiz kalır
ancak ekranda hareket var ise Çilekeş'in de dediği gibi hard format, tabi bununla ilgili sabit konu bir sayfa geride mevcut

Saygılar

valla ben onu bunu bilmem açılmıyordu formatladım düzeldi:coold:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bilgisayarda format atılacak

lizer38

Üye
bencede format at

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
attım bile...

xkadir61

xkadir61

Üye
kardeş format kesin çözümdür.

mode01

Üye
lütfen yardım edin benim 6630 çöktü versiyon yüksetim derken ne yapmam lazım lütfen yardım edin kararsızım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt