6630'u bilenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
6630'u bilenler
ya arkadaşlar ek olarak bi tlf alcam 6630 ii mi sizce
bi kaç sorum olcaktı;
stereo hoparlör mü?
stereo kulaklık olurmu?
işletim sistemi ne?

bu soruları cvp larsanız çok memnun olcam ;

exe1454

exe1454

Üye
stereo hoparlor yok,kulaklık stereo,işletim sistemi symbian s60v2 diye biliyorum

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bende 6630 kullanıyorum kulaklıktan cıkan ses müthiş ya ipot gibi kaliteye sayıp dis hoparlörse az ses veriyo bi radyosu eksik oda olsaydı kamerası müthiş

mami24

mami24

Üye
bende 6630 kullanıyorum kulaklıktan cıkan ses müthiş ya ipot gibi kaliteye sayıp dis hoparlörse az ses veriyo bi radyosu eksik oda olsaydı kamerası müthiş

1.3 mp nin neresi müthiş arkadasım

kokont

Üye
mrb arkadaşlar 6300 oyunları yükledim pc de açmak istiyorum açamıyorum acil yardım edermisiniz

eQooo

eQooo

Üye
eski bi tel olmakla beraber zamanın en iilerinden...temizse, almaya değer!! s60 serisidir...

FCmitsss

Üye
işletim sisemi symbian s60 v8

isa2727

Üye
işletim sistemi s40

alimmi

Üye
yanılmıyorsam kulaklık çıkışı stereo ancak alacağın kulaklık modeline göre monoda olur. işletim sistemi s60 destekliyor

ZaZuM

ZaZuM

Üye
dostum almadıysan hemen almasını tavsiye ederim ama radyosu yok ona göre

emre_kalay

emre_kalay

Üye
nokıa telefonlarının içinde 1.3 megapiksel tellerden en iyi ceken tel demek istedimö 1.3 arasında

soneresmer

soneresmer

Üye
ben 6630 kullanıyorum bir ara 40 tane oyun yükledim telefona yine bişe olmadı çok iyi bir telefon herkese tavsiye ederim

sowalye42

Üye
bence iyi değil ama sana bağlı

memolim83

memolim83

Üye
stereo hoparlor yok,kulaklık stereo,işletim sistemi symbian s60v2 diye biliyorum

sana katılıyorum ayrıca 220 mhz işlemcili emülatör oyunları için iyi bir işlemci hagar -mustapha -mortal combat -streetfighter:heyo:

emre_kalay

emre_kalay

Üye
evet bu telin hiç kastıgını görmedim bide remi 8 mb kadar geliyor

Necron43

Necron43

Üye
Nokia 6630 S60 2nd FP2 v2.6 Symbian v8.0a (RS-MMC 1GB), BL-5C Akku, Ca-53 ve Ca-70 USB kaplo, Headset HS-23, Ad-15 ve AD-46 oluyor. ME edition veya tr-dil Ok. MP3 ve MP4 ve 3GP. Bende 6630 kulaniyorum.

NeandertaL

NeandertaL

Üye
o özelliklerini geçinde bu telefon canavar gibi ram i n serisi telefonların çogundan daha yüksek çok hızlı telefon bu öneririm

evren01

evren01

Üye
öneririm dostum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt