Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6630'u bilenler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz-17
Üye
Konu Sahibi
6630'u bilenler
ya arkadaşlar ek olarak bi tlf alcam 6630 ii mi sizce
bi kaç sorum olcaktı;
stereo hoparlör mü?
stereo kulaklık olurmu?
işletim sistemi ne?
bu soruları cvp larsanız çok memnun olcam ;
exe1454
Üye
stereo hoparlor yok,kulaklık stereo,işletim sistemi symbian s60v2 diye biliyorum
emre_kalay
Üye
bende 6630 kullanıyorum kulaklıktan cıkan ses müthiş ya ipot gibi kaliteye sayıp dis hoparlörse az ses veriyo bi radyosu eksik oda olsaydı kamerası müthiş
bende 6630 kullanıyorum kulaklıktan cıkan ses müthiş ya ipot gibi kaliteye sayıp dis hoparlörse az ses veriyo bi radyosu eksik oda olsaydı kamerası müthiş
Nokia 6630 S60 2nd FP2 v2.6 Symbian v8.0a (RS-MMC 1GB), BL-5C Akku, Ca-53 ve Ca-70 USB kaplo, Headset HS-23, Ad-15 ve AD-46 oluyor. ME edition veya tr-dil Ok. MP3 ve MP4 ve 3GP. Bende 6630 kulaniyorum.
NeandertaL
Üye
o özelliklerini geçinde bu telefon canavar gibi ram i n serisi telefonların çogundan daha yüksek çok hızlı telefon bu öneririm