6630mu Değiştirmek Istiyorumama Hangİsİyle?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

corolla-wrc

Üye
    Konu Sahibi
6630mu Değiştirmek Istiyorumama Hangİsİyle?
Herkese selamlar!
Öncelikle 6630mu çok seviyorum.Kesinsikle muhteşem bir telefon.Ama kusursuz değil.Herkese tavsiye edebilirim yani. Bence eksileri:radyo ve resim kalitesi! Hadi radyo neyse de resim kalitesi insanı sinir ediyor gerçekten! Bir w800 e göre iğrenç çekiyor. Ama kesinlikle ondan daha karizmatik.
Neyse ben özellikle N70 ve W800 kullanmış arkadaşlardan yardım istiyorum! N70 in resim kalitesini çok merak ediyorum! Onun 2mp si ericsona kafa tutabiliyormu! W800 sırf fotoğraf için istiyorum.Bence çok lazım oluyor güzel bir kamera. Ama işletim sistemsiz ne yaparım bilmiyorum? İnşallah N70 imdadıma koşar. Yoksa W800 gibi gözüküyor.
SİZ nedersiniz arkadaşlar? 6630 unuzu ne ile değiştirirdiniz!(Tabi değiştirme sebebiniz sadece resim kalitesi olacak)

gknky

gknky

Üye
bence arkadaşım n70 al pişman olmassın

corolla-wrc

Üye
    Konu Sahibi
N70 in çekilmiş resimleri warmı?

hidayet

hidayet

Üye
burada tıklayın

corolla-wrc

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşıldı galba!! N70 ile çekilmiş fotolar kasdetmiştim!! SE nin 2 mplik kamerasına kafa tutabiliyormu?

corolla-wrc

Üye
    Konu Sahibi
Pardon çekilmişte warmışi! Ama biraz daha örnek alabilirsem iyi olur! Mesela SE 10-20 cm den çekilmiş yazıları çok net çıkarıyor!6630 da bu imkansız! Nokia nın netlik problemi war. bölyle yakın çekilmiş foto olan warsa elinde we paylaşırsa çok sevinirim!!!!!!!!

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bence n70 al.bide symbiancısın w800i yatar.

corolla-wrc

Üye
    Konu Sahibi
hem nası symbian cıyım!! hafızanın yarısı program yüklü(512mb)!! Benimde içim gidiyor. Programlar güzelim temalar ve bi okadar oyun!!! Ama çok güzel bi kalitede resimlere sahip olacağım!! Arkadaşlar şu iki tlfnu bi karşılaştırsak yardımlarınızla!! N70 ile çekilmiş resimler geldi w800i olan bi arkadaşımızda yardımcı olsa!! Ben yakın çekimleri merak ediyorum!!

hidayet

hidayet

Üye
w800i ile çekilmiş örnek resimler

ocu77

ocu77

Üye
<div class='quotetop'>(corolla&#045;wrc &#064; May 9 2006, 01&#58;04 PM) [post=331206]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mesela SE 10-20 cm den çekilmiş yazıları çok net çıkarıyor&#33;6630 da bu imkansız&#33; [/b][/quote]
Çünkü se da dijital fotolarda olan macro özelliği var, bu sebepten yakın çekimlerde net görüntü yakalayabiliyorsun.Bende k750i kullanmıştım, nokia bu bakımdan bana hala se nın gerisinde gibi geliyor..Symbian önemli değil net foto çekmek istiyorum dersen SE şaşma derim ben..SE nın iki önemli eksiği var bence 1.symbian, 2.ekran çözünürlüğü 176X208..(3 sene önceki tellerdede bu çözünürlük vardı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt