6630'da mesaj gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
6630'da mesaj gelmiyor
arkadaşlar benim telefonum 6630 telefona hard format attım attıktan sonra mesajları okuyamadım 4 yeni mesaj yazıyor ama göster dediğimde göstermiyor ve karşıma inglizce saçma yazılar yazıyor. Gelen kutusundada mesaj olmuyor ne yapmalıyım? Lütfen yardımbilmem:

Tepkiler: foronc
slm arkadaşlar benim de son 2 gündür telefonuma msj geliyormuş fakat gelen kutusunu açmadan göremiyorum ana ekranda 1 yeni msj ya da mesaj alındı diye bir sembol yazı çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler (((

foronc

Üye
aynı sorun bendede var 4 mesaj diyor açıyorum mesaj yok benimde formattan sonra oldu ingilizce yazı çıkıyor mesajdan sonra ne olur bi el atın yaww

ÇÖZÜM:

Bu sorunun ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Telefonunuz (ya da hafıza kartınıza daha önce MUMsms programını yüklemişsiniz ya da şu an yüklü o da değilse hafızakartında yüklüymüş hafıza kartından kaldırmışsınnız.

Çözüme gelince eğer mumsms progamı hafız kartında hala kuruluysa önce uygulama yöneticisinden hafız kartından programı kaldırın daha sonra da telefona hafif format atın (*#7370#)

Mumsms programı kurulu değilse önce mumsms türkçe programını bulup indirip telefonunuz yükleyin (sistede mevcut sağ üst köşedki arama bölümüne yazarsanız çıkar) sonra o programın içine girerek seçenekelerdeki monitörü kapat seçeneğini işaretlerseniz sorun çözülecektir

Aslında bu bir sorun değil. Sadece mumsms programının gelen mesajları kendi bünyesinde saklaması. Ekrana çıkan o ingilizce metin de programın yeni mesaj geldiğini gösterdiği uyarısı. Mumsms programının içindeki seçeneklerden bu ingilizce metin bölümüne istediğinizi yazabiliyorsunuz hatta

tşk ederim aynı sorun ben de de vardı mumsms girdim mesajları gördüm

Meraba arkdaşlar. Bende 6630 var alalı 6 sene oldu ilk çıktıgı zamanlar almıştım hala tık demedi helel olsun diyorum bir kez bile servis yüzü görmedi şanslıyım )) yanlız 1 hafta öncesinde bi format attım,attığım formatta sıkıntı yok yanlız habire şebekem gidiyor onun yerine 3g geliyor ve ben bu durumdan şikayetciyim msj yazarken 5 dk bekliyorum gitmesini nasıl yapabilirim yardımlarını bekliyorum a.e.olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...