<div class='quotetop'>(hotboy_ist @ Jan 1 2006, 10:22 PM) [post=242798]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(007anil @ Jan 1 2006, 03:34 PM) [post=242415]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
MErhaba Arkadaşlar 31.12.2005 tarihinde 6630 aldım bi kaç saat sonra ekranın sol tarafında beyaz bir nokta belirdi sonrasında aldığım telefoncundan bilgi istedim geçici olduğunu söyledi evet akşama doğru nokta çok küçüldü ama yok olmadı Yardımlarınızı Bekliyorum Sizce Yok olur olmasa değiştirme uygulayabilirmiyim teşekkür ederim
[/b][/quote]
Arkadas seni kandırmışlar o nokta gecmez.Bende gecen hafta noki 3230 aldım nokta cıktı bi tane nokianın üretim hatası.Benim normal lcd monitor var ondada nokta var bu sadece 6630 da degil nokianın 60 serisinde oluyo.Nokia 8 noktaya kadar standart sayıyo.Ama ben bi nokta olmasına ragmen gittim biraz baırdım cagırdım degiştirdiler yenisini verdiler.Bence githemen degiştir vakit gecmeden ama rahatsız olmuyorsan sen bilirsin.Bana battıgı için degiştirdim
[/b][/quote]
dediğini aynısını yapacağım bağırıp çağırmak işi çözecekse hiç sorun değil onuda yaparım