6630da Küçük Beyaz Nokta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

007anil

Üye
    Konu Sahibi
6630da Küçük Beyaz Nokta
MErhaba Arkadaşlar 31.12.2005 tarihinde 6630 aldım bi kaç saat sonra ekranın sol tarafında beyaz bir nokta belirdi sonrasında aldığım telefoncundan bilgi istedim geçici olduğunu söyledi evet akşama doğru nokta çok küçüldü ama yok olmadı Yardımlarınızı Bekliyorum Sizce Yok olur olmasa değiştirme uygulayabilirmiyim teşekkür ederim

RockFord Fosgate

Üye
walla bızım arkadasın 6670 ınde mavı nokta olmustu gecmedı hala war heralde pıksel hatası!!!!

007anil

Üye
    Konu Sahibi
Sence geçicimidir ? Garanti Kapsamına Girer mi ?

madhead

madhead

Üye
ölü pixel...geçmez ve garanti kapsamı dışında bildiğim kadarıyla..

007anil

Üye
    Konu Sahibi
Ölü ama ben öldürmedim geçmemesi için temel bi neden yok kullanıcı hatası yok yani

madhead

madhead

Üye
nadirde olsa imalat esnasında bu tür problemler oluyo..2-3 ölü pixel kadar normal sayılıyor..ve bu cihazlara garanti verilmiyor..benim ekrandada var bi ölü pixel..ve ben onu çok seviyorum..alıştım kerataya..giderse çok üzülürüm heralde.. bi şey varki geçmeyeceğini biliyorum...

007anil

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Bilgilendirmen İçin Bi gidip deniyeyim değiştirirlerse ne ala yoksa mualla

Yeniden Teşekkürler Eğer değişmezse bende beyaz noktayla yaşamaya alışmaya çalışacağım.

hotboy_ist

Üye
<div class='quotetop'>(007anil &#064; Jan 1 2006, 03&#58;34 PM) [post=242415]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
MErhaba Arkadaşlar 31.12.2005 tarihinde 6630 aldım bi kaç saat sonra ekranın sol tarafında beyaz bir nokta belirdi sonrasında aldığım telefoncundan bilgi istedim geçici olduğunu söyledi evet akşama doğru nokta çok küçüldü ama yok olmadı Yardımlarınızı Bekliyorum Sizce Yok olur olmasa değiştirme uygulayabilirmiyim teşekkür ederim
[/b][/quote]

Arkadas seni kandırmışlar o nokta gecmez.Bende gecen hafta noki 3230 aldım nokta cıktı bi tane nokianın üretim hatası.Benim normal lcd monitor var ondada nokta var bu sadece 6630 da degil nokianın 60 serisinde oluyo.Nokia 8 noktaya kadar standart sayıyo.Ama ben bi nokta olmasına ragmen gittim biraz baırdım cagırdım degiştirdiler yenisini verdiler.Bence githemen degiştir vakit gecmeden ama rahatsız olmuyorsan sen bilirsin.Bana battıgı için degiştirdim

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Valla Bende YOk

007anil

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hotboy_ist &#064; Jan 1 2006, 10&#58;22 PM) [post=242798]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(007anil &#064; Jan 1 2006, 03&#58;34 PM) [post=242415]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Arkadas seni kandırmışlar o nokta gecmez.Bende gecen hafta noki 3230 aldım nokta cıktı bi tane nokianın üretim hatası.Benim normal lcd monitor var ondada nokta var bu sadece 6630 da degil nokianın 60 serisinde oluyo.Nokia 8 noktaya kadar standart sayıyo.Ama ben bi nokta olmasına ragmen gittim biraz baırdım cagırdım degiştirdiler yenisini verdiler.Bence githemen degiştir vakit gecmeden ama rahatsız olmuyorsan sen bilirsin.Bana battıgı için degiştirdim
[/b][/quote]

dediğini aynısını yapacağım bağırıp çağırmak işi çözecekse hiç sorun değil onuda yaparım

madhead

madhead

Üye
telefon alacağınız zaman ilk bakacağınız ter ekranı olsun..telefona kartınızı takıp en az bi 10-15 dak. inceleyin,kurcalayın her yerini..sonradan hüsrana uğramamak için..

007anil

Üye
    Konu Sahibi
Abiler Hurra Değiştirdim gittim söyledim 3 daka içinde değiştirdiler artık "beyaz """""noktasız"""""" Bir 6630&#39;UM WAR değerli yorum ve önerileriniz için teşekkürler hepinize

muhammet282828

muhammet282828

Üye
piksel hatası işibitmilş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt