6630'da 3G'yi nasıl açıp kapatırız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdayd

Üye
    Konu Sahibi
6630'da 3G'yi nasıl açıp kapatırız?
Bildiğiniz üzere 3G çok şarj harcıyor. Bunu istediğim zaman açıp kapatmak istiyorum. Ayarlar.şebeke.otomatik ve elle ayarla çıkıyor. Elle ayarlar dediğimde 3G'siz olanı seçiyorum ama yine şebeke 3G gösteriyor. 3g'yi nasıl açıp kapatabilirim ve bunu yapabilecek program var mi? Yoksa hazırlayabilecek arkadaş olur mu? teşekkürler.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
yanlış ayarı yapıyorsun. Şebeke çift mod değil şebeke gsm olan ayarı seçeceksin tel yeniden başlamak istiyecek sende izin vereceksin olacak

abdayd

Üye
    Konu Sahibi
bu dedigin ayarı nereden yapabilirim.Ayarlar>Şebeke>Operatör sec var.nereden yapacagim. Şebeke bolumunde dedign yok.

abdayd

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardımcı olacak.avea ve vodafoneda.

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
kardeşim müşteri hizmetlerinin işi o. Tcell olsaydı 2222ye 2G yazman yeterliydi. Hem 3g gösteriyor diye 3g kullanmazsın sadece 3g baz istasyonu kapsama alanı içindesindir. Sen ya m.hizmetlerini ara yada kendi gsm sirketinin online islemler sitesine bak.

abdayd

Üye
    Konu Sahibi
kardes yanlız ben kökten kapatmak istemiyorum.isteğim zaman tel ayarlarından kapatıp açmak istiyorum.3g çok şarj yiyor.

_attilla_

Üye
Yazılım at 6.03.40 şarz uzuyormuş, bi yerde okudum ama uygulamadım, arkadaşımda var bende 2 saat onda 4 5 saat gidiyormuş batarya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt