6630a Mp3 Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

yarennn

Üye
    Konu Sahibi
6630a Mp3 Yüklemek
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar..Bende 6630 telefon var.. fakat bilgisayardan telefona mp3 aktaramıyorum.. pc suite, yüklü bilgisayarıma ve de kablo ile aktarma yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.. yapmam gereken ayarlarmı var arkadaslar?? bu konuda çok cahilim yardım ederseniz sevinirim... iyi akşamlar...

FOXT

Üye
en kısa yoldan soyleyeyım sana,pc dekı nokıa programından dosya yonetıcılerını ac .telefon sımgesını goreceksın tıkla,memory vey tel hafızası sec.,bılgısayarındakı mp3 u surukleyerek sectıgın yere at bittiiiiiiiii::::: tavsıyem eger kulaklıkla dınlersen vıkıng mp3 programı yukle.ultra mp3 hıkaye(sadede kullanımı cok ıyı) vıkıngte ses ınanılmaz super

Gokhan43

Gokhan43

Üye
6630'a ekstra MP3 Programına gerek yok bence

..::MAFIA::..

Üye
arkadaşım ilk olarak kutudan çıkan cd boş ver ve nokia nın sitesinden son sürüm dku 5 i yükle bütün dertlerine deva olacak o senin ardında bpc suiti aç teli buldur ve phone browserdan 6630 a gir ve ordanda karta gir ardından bir klasöre bilgisayardan kopyaladığın müziği at hepsi bu

en iyi mp3 programı ogg palyırın 1,65 versiyonu
hep imtoo programını indir ve mp3 leri m4a yap daha az yer kaplar misal 6 mb 2 mb olur

tektabancam

Üye
kardeş en kısası kutudan çıkankart okuyucuyu kullan hafıza kartını okuyucuya yerleştir usb girişinden pc tak ( xp ) ise hemen tanır sonra hafıza kartına limiti dahilinde mp3,3gp,sis,foto( bit işlem resmi yükleme sakın hafızanı tel. takınca kaybedersin) ne istersen at.kartı usulune uygun pc den çıkart tel tak dosya yön. gir araçların içinde hafıza kartını seç yüklemelerini göreceksin ayrıca mp3 programına gir Müzik-seçenekler-kolleksiyonu güncelle mp3 lerin aynen dinlemeye hazır, hadi kolay gelsin

MeTiNgAgE

Üye
6630 da zate müzik çalar var ...viking filan gerekmez..

yarennn

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(FOXT &#064; Jan 18 2006, 12&#58;10 AM) [post=255010]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
en kısa yoldan soyleyeyım sana,pc dekı nokıa programından dosya yonetıcılerını ac .telefon sımgesını goreceksın tıkla,memory vey tel hafızası sec.,bılgısayarındakı mp3 u surukleyerek sectıgın yere at bittiiiiiiiii::::: tavsıyem eger kulaklıkla dınlersen vıkıng mp3 programı yukle.ultra mp3 hıkaye(sadede kullanımı cok ıyı) vıkıngte ses ınanılmaz super
[/b][/quote]
arkadasım dediklerinin hepsini yapıyorum ama tel pcye bağlı oldugu halde yükleme yapmıyor. telefonla bağlantı kurulamıyor diyor.. acaba telde yapmam gereken ayarlarmı var? bu konularda çok cahilim yardım ederseniz sevinirim...

Üye
arkadasım dediklerinin hepsini yapıyorum ama tel pcye bağlı oldugu halde yükleme yapmıyor. telefonla bağlantı kurulamıyor diyor.. acaba telde yapmam gereken ayarlarmı var? bu konularda çok cahilim yardım ederseniz sevinirim...
[/quote]
sen benim dediğimi yap olmazsa zati olmaz

ihsan1900

Üye
<div class='quotetop'>(yarennn_21 &#064; Jan 17 2006, 06&#58;28 PM) [post=254724]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar..Bende 6630 telefon var.. fakat bilgisayardan telefona mp3 aktaramıyorum.. pc suite, yüklü bilgisayarıma ve de kablo ile aktarma yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.. yapmam gereken ayarlarmı var arkadaslar?? bu konuda çok cahilim yardım ederseniz sevinirim... iyi akşamlar...
[/b][/quote]
Bir tecrübemi yazıyorum:
Ben XP yi yeni yükledikten sonre, pc suite i kurdum. Ama Telefonu görmedi. Yani bağlanmadı. SP1 i yükle diye de rapor verdi. Ama Ben SP1 i kurmadan da bluetooth ile bazı dosyaları yükledim. Ama bazı büyük dosyaları yarım bıraktı. Ben de kart okuyucu sistemini kullanıyorum şimdi.

"tektabanca" arkadaşın da dediği gibi "kart okuyucu" yöntemini kullansan, daha iyi, süratli bu işi halledersin. kolay gelsin

007anil

Üye
mp3 promgamı n gerek yok ama n90 için olanmp3 player ı kulanmamızı tavsse ederim daha kullanışlı

wenom_54

Üye
msn

butcher580

Üye
ya yapcan tek sey kart okuyucu almak hafıza kartını kart okuyucuya takacaksın sonra usb yerıne kart okuyucuyu da tak sonra atarsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt