urabil
Üye
6630 Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar; Nokia 6630 model telefon satın aldım, 256 Mb. hafıza kartı var. Sorunum şu Bluetoooth üzerinden cihaza melodi atmak istediğimde hafıza yetersiz mesajı veriyor ve dosya gitmiyor. Aynı model cihazı olan başka arkadaşlara sorunu anlattığımda gönderilen şarkıların ilk önce telefon hafızasına geldiğini ondan sonra da hafıza kartına kayıt yapmamı, telefondaki boş hafıza alanının da gönderilen dosyanın boyutundan az olduğu için hata verdiğini söylediler. Çözüm olarak da telefon hafızasının boş alanını arttırmak için program atılması gerekiyormuş bunu da bu işle uğraşan telefoncular yapıyormuş.
Şu anda telefon hafızası bölümünde boş hafıza 1096 kb. olarak gözüküyor, bu sorunu kendim halledebilirmiyim? Gönderilen dosyaları direkt hafıza kartına kaydetmenin yolu varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şu anda telefon hafızası bölümünde boş hafıza 1096 kb. olarak gözüküyor, bu sorunu kendim halledebilirmiyim? Gönderilen dosyaları direkt hafıza kartına kaydetmenin yolu varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.