6630 Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

urabil

Üye
    Konu Sahibi
6630 Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar; Nokia 6630 model telefon satın aldım, 256 Mb. hafıza kartı var. Sorunum şu Bluetoooth üzerinden cihaza melodi atmak istediğimde hafıza yetersiz mesajı veriyor ve dosya gitmiyor. Aynı model cihazı olan başka arkadaşlara sorunu anlattığımda gönderilen şarkıların ilk önce telefon hafızasına geldiğini ondan sonra da hafıza kartına kayıt yapmamı, telefondaki boş hafıza alanının da gönderilen dosyanın boyutundan az olduğu için hata verdiğini söylediler. Çözüm olarak da telefon hafızasının boş alanını arttırmak için program atılması gerekiyormuş bunu da bu işle uğraşan telefoncular yapıyormuş.
Şu anda telefon hafızası bölümünde boş hafıza 1096 kb. olarak gözüküyor, bu sorunu kendim halledebilirmiyim? Gönderilen dosyaları direkt hafıza kartına kaydetmenin yolu varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
"Mesajlara" gir burda Seçenekleri Aç ve Altta "Diğer" yazan yeri seç. burada Mesajın kaydedildiği yer "Telefon hafızası" Diye Görünecektir. Onu "Hafıza Kartı" Diye Değiştir. Zannedersem olur...

urabil

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Feb 5 2006, 05&#58;17 PM) [post=272322]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Mesajlara" gir burda Seçenekleri Aç ve Altta "Diğer" yazan yeri seç. burada Mesajın kaydedildiği yer "Telefon hafızası" Diye Görünecektir. Onu "Hafıza Kartı" Diye Değiştir. Zannedersem olur...
[/b][/quote]

dostum bu ayarı daha önce denemiştim ama düzelmedi, yardımın için yine de teşekkürler

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Doğrudur. Onun için Kesin birşey Demedim

urabil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu yardım edecek&#33;&#33;&#33;

Menü / Ekstra / Dosya Yöneticisi / Hafıza Bilgileri / Telefon Hafızası bölümüne girdiğimde gelen rapor şu şekilde;
8828 Kb. Kullanılan Hafıza
1100 Kb. Boş Hafıza
441 B. ajanda
35 Kb. Rehber
180 B. Belgeler
7374 Kb. Mesajlar
diğerleri 0 (sıfır)

şimdi diyelim ki 2.5 Mb. lık bir mp3 dosyasını almak istediğimde hafıza yetersiz hatası alıyorum çünkü telefonun boş hafızası 1100 Kb. yani 1,1 Mb. Dosyayı telefona alırken direkt olarak hafıza kartına atsa sorun yok ama önce telefon hazıfasına aldığı için ve hafızada da yeterli boş alan olmadığı için bu sorun var. Bunu nasıl aşabilirim? Sanırım anlatabildim...

kaklen

kaklen

Üye
<div class='quotetop'>(URA &#064; Feb 6 2006, 10&#58;28 AM) [post=273004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar yok mu yardım edecek&#33;&#33;&#33;

Menü / Ekstra / Dosya Yöneticisi / Hafıza Bilgileri / Telefon Hafızası bölümüne girdiğimde gelen rapor şu şekilde;
8828 Kb. Kullanılan Hafıza
1100 Kb. Boş Hafıza
441 B. ajanda
35 Kb. Rehber
180 B. Belgeler
7374 Kb. Mesajlar
diğerleri 0 (sıfır)

şimdi diyelim ki 2.5 Mb. lık bir mp3 dosyasını almak istediğimde hafıza yetersiz hatası alıyorum çünkü telefonun boş hafızası 1100 Kb. yani 1,1 Mb. Dosyayı telefona alırken direkt olarak hafıza kartına atsa sorun yok ama önce telefon hazıfasına aldığı için ve hafızada da yeterli boş alan olmadığı için bu sorun var. Bunu nasıl aşabilirim? Sanırım anlatabildim...
[/b][/quote]
sana bi tavsiye sadece bu modelde olmuyo o olay telofon hafızana bısey kaydetme bıde frumlarda hafıza rahatlatıcı program var onu yuklae
sorunun bence çozulecek

burusli

Üye
sorunun en basit çözümü pc suite programını yükle başka türli bluetooth ile yapmam çok zor böyle ugraşırsın
pc suite i yükle nokia nın sitsimnden sonra telefonunu bilgisayara tabıt sonrada pc suite dosya yöneticisi ile mp3 yada başka ne gönderemek istiyorsan direkt hafıza kartına gönder yani dosya önce telefona değil direkt hafıza kartına.

bundan başka türlü tüm yollar hem çok ugraştırır hemde pek verimli olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt