6630 Ve Pc Suıt Uyuzlugu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kucukprens54

Üye
    Konu Sahibi
6630 Ve Pc Suıt Uyuzlugu
6630da buyuk boyutlu dosyaları pc suitle tele atamıom cıldıracam yardım edın en son pc suiti indirdim ve dku 2 kablo var yardım edin nooolllllllllllllllllllur

kucukprens54

Üye
    Konu Sahibi
aloo kimse yokmu neden kimse bi sey yazmiyo herkes internetten zehirlendi ya da kimse beni sevmiyo

eon

Üye
bence senin pc ve nokia 6630'un uyumsuzlugu dostum.... cunku oyle bir problem yokkkk bendeeee.... 40 mb'lik video bile rahatlikla atmistimm....

yoks

Üye
İşletim Sistemin Nedir ?

kucukprens54

Üye
    Konu Sahibi
xp (sp 2) ondan mı acep

damad

Üye
<div class='quotetop'>(kucukprens54 &#064; Feb 5 2006, 01&#58;52 PM) [post=272190]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aloo kimse yokmu neden kimse bi sey yazmiyo herkes internetten zehirlendi ya da kimse beni sevmiyo
[/b][/quote]

Bencede senin telefon ile bilgisayarında bir problem var, çünkü benimde 6630 var ve buluetooth ile bende 50-60 mblik video attım. sorun çıkmadı. hele kablo ile daha kolay atması lazım...
Sen mümkünse telinede bilgisayarınada format atıp birdaha kur.

ates

ates

Üye
arkadaşım sen telin cd sindeki orjinal suite yi dene tekrar.son versiyon bendede aynı problemi çıkarmıstı.tekrar eskisini yükledim sorun ortadan kalktı

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Usb Card reader Alın bir tane Hafıza kartınızı Usb bellek gibi kullanın. hatta system dosyalarını Bile Görün. Kendim kullanıyorum.
<div align="center"></div>

tarkankarabas

Üye
peki arkadaşlar benim başka bir sorunum var. Nokia PC Suite mesaj desteğini yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum sonra öyle bekleşiyoruz karşılıklı. hiçbir hareket olmuyor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt