6630 ve 6600 telefonlarının güvenlik kodunu unuttum,Nasıl bulabiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

bomemunzur62

Üye
    Konu Sahibi
6630 ve 6600 telefonlarının güvenlik kodunu unuttum,Nasıl bulabiliriz?
Merhaba Arkadaşlar sınıftan arkdasların yardıma ıhtıyacı vardı bende buraya yazayım dedım..6630 ve 6600 ıkı tel var ve guvenlık kodlarını unutmuslar.nasıl çözebılırız bu sorunu ??

makmüh

Üye
teşekkür

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye

rar password: www.maxicep.com

buyur bladerim bu program %100 çalısyıor olduda çalıstıramadın yıne yaz senın için bulmaya ugrasırım

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap

rar password: www.maxicep.com

buyur bladerim bu program %100 çalısyıor olduda çalıstıramadın yıne yaz senın için bulmaya ugrasırım

teşekkür ederim kardeş çok saol paylaşımlarının devamı dileği ile....:oke::sn:

xxx00

xxx00

Üye
Merhaba Arkadaşlar sınıftan arkdasların yardıma ıhtıyacı vardı bende buraya yazayım dedım..6630 ve 6600 ıkı tel var ve guvenlık kodlarını unutmuslar.nasıl çözebılırız bu sorunu ??

--------------- Ekleme ---------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sana link atıyorum imei kodunu yazıyosun sana bi şifre veriyo onu telefona yazcaksın sonra olcak

işte link:rapidshare.com/files/126961614/mcode_calc.exe.html

mardinliugur

Üye
kardeşim ben 6630 kullanıyorum güvenlik kodunu bilmiyorum ben tlf nun seri numarsını bilmiyorum nasıl güvenlik kodunu bulurum

carleone_1426

Üye
healal olsun buldu kardes cok saol abdullah ...6630 calısıyo arklar

rrebre

Üye
yahu sabahten beri ariyorum sıkıldım iyice varsın kalsın artık migdem bulandi bir yerdede okudum russlar kacak telefonlara ime no arıyor sizde bedavadan verin diyor arkadasin biri 5 ytlden kacıyorsunuz ama telden olacaksınız diyor vermiş oldukları linklere tıkladım bende bunu görmeden ya tel simdi elden giderse yav ne meret bişey bu arkadasim yaa guya oluyor diyede siteye üyelik cekiyorlar hic olduguda yok ugrasmaktansa telefoncuya gidip hallettirmek onada güvenilirse tabi vijdanlari nasir tutmus okadar insan varki bazen hayvanlarla karistiriyor insan cunku tanıyamıyorsun artık böyle bisey varsa neden yapıyorlar birakin yav güvenlik kodunu telefonu ben bagisladim diye kanat ediyom bari siz bagislamayin töbe töbe neyse saygilar hepinize saglicakla

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
tşk

jojo1985

Üye
eyvallah kardeşim saol paylaşım için

abudik26

Üye
*#06# yaz seri numaran ekrana gelir

bypeace

Üye