6630 Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
6630 Sorun
arkadaşlar bi kaç gün önce tele format attım ama format tan sonra bazı oyunları oynayıp oyundan çıkmak istediğimde oyundan çıkmıyor ve tel donuyor acaba yardımcı olabilecek var mı

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen kimse yav

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
sürüm atmak dışında bi çaresi yok mu

FOXT2

Üye
taskspy yukle programı rahatca bulursun ,donan herseyı rahatca kapat

uygulamaların çalışması için küçük boyutta dosyalarda tel hafızasına kurulur. Sen teli formatladığında teldeki uygulama için gerekli dosyaları da silmişsin. Böylece bazo oyunları oynayamama sorunları yaşaman normal. Ayrıca telden uygulamalarıda kaldıramazsın. En mantıklı çözüm formattan önce sorunsuz çalışan oyunları tele tekrar kurmak. hafıza kartını formatlayıp da uygulamaları kurabilirsin.

eltu

Üye
lem normal format at sonra file manager gir tel içine ayıkla dosyaları sonra kapa aç
düzelir
normal format dosya mosya silsede yükler kendi

eltu

Üye
yani
ayıkla derken kırıntıları eskiden kalma kırıntılar falan varsa ek olarak gelen hafıza kartında.. heeeeee lem peki sen öteki hafızaya format attınmı yani ek olarak gören ona da biçimleme yap eğer tamamen sıfır yapmaz ise biçimlemeyi kesin sende bir dosya var o silinmiyor sonra bu da düzelince at formatı bişeycii kalmaz

Sürümünü Yenile...

Bu sayede Format atılmış olur...

Saygılar

kara_52

Üye
kardes benim telefonda donuyo ya aynı sorun var bendede karta format attım hala aynı....

ocu77

Üye
telefonda herşeyi her bir proyu ve oyunu kurdun tel tabiri caizse cillop gibin çalışıyor..ne yapacaksın?? tam bu durumda teli bir güzel hafıza kartına yedekliyeceksin..Sonra tele format atacaksın sonra karttan geri yükleyeceksin işlem ok..Senin şuan yapman gereken hafıza kartına kurduğun tüm pro ve oyunları tekrar yüklemen.Ha yüklerken sana diyecekki 1.00 var 1.00 ile değişsinmi sende evet diyeceksin.Bu şekilde tüm uygulamaları karta yükledikten sonra teli hafıza kartına yedekle bu kadar..Şahsen bana mmcye format atmak artık çok geyk geliyor.512 lik kartı benim tel 1,5 saatte formatlıyor...artı müzik video vs.yi tekrar tele kopyalamakta cabası..

*-3-yes- teli aç öyle bi format dene...

FOXT2

Üye
calısmayan oyunu tekrar kur tele duzelır,tel hafızasındakı kucuk boyutlu dosyalar sılınmıs sende,

msw

Üye
Hard format ;

pasa

Üye
arkadaşlar yüklediğiniz oyunlar .jar uzantılı oyunlar mı .sis uzantılı oyunlar mı eger .jar uzantılıysa donma oyundan çıkmama gibi sorunlar normaldir değilse versiyon yükletin düzelir.

fbcagdas

Üye
hafızan dolduysa yavaslaması normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...