6630 Silinen Mesajları Kurtarma (Başarana Helalinden 200 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
6630 Silinen Mesajları Kurtarma (Başarana Helalinden 200 TL)
Merhaba arkadaşlar. 6630 telefonumun hafızası epey bir şiştiğinden yaklaşık 20 gün kadar evvel mesajları hafıza kartına taşıdım. Mesajlar 5 gün önce birdenbire ortadan kayboldu. Ne yaptıysam geri döndürmeyi başaramadım. Hafıza kartı bugün hata verdi ve bozuk uyarısı çıkmaya başladı. Çaresiz formatladık. Sanırım böylece oradan kurtarma şansımız kalmadı.

Birşeyler olmalı ki telefon hafızasındaki mesajları geriye getirebilsin. Bunu başaracak arkadaşı arıyorum. Başlıktaki sözümdeyim, hatta fazlasını da yapabilirim; yeter ki mesajlarım geri gelsin. Maharetli arkadaşların hünerlerini bekliyorum ;)

engin523

engin523

Üye
Recovery my files diye bi program var onunla kurtarabilirsin ama 20 geçtiyse bütün dosyaları kurtarmaya bilir resimli anlatım yapmıştım konuya eklerim birazdan

---------- Eklendi @ 11:16:58 ---------- Yazıldı @ 11:13:57 ----------

Biçimlendirdiğim hafıza kartından kurtardığım resimler sadece resim olduğu için resimleri kurtardım ama program diğer dosyalarıda kurtarıyo

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
Denendi. Lisanslı olmadıktan sonra gösteriyor ama kurtarmıyor...

engin523

engin523

Üye
Lisanslısını bulman gerek forum kuralları gereğince link veremem

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
Arayacak, tarayacak, bulacak zamanım yok... Bu süreçte bir hayli daraldım zaten... Bana: ''Telefonunu alırım, kaybettiğin verileri sağlarım, karşılığında parayı hesabımda isterim!'' diyecek arkadaş lazım.

İlgin için teşekkür ediyorum.

engin523

engin523

Üye
Parasında değilim ben sana yardım etmeye çalışıyorum sadece uğraşacak vaktin yoksa kurtaramazsın o verileri üzerinden ne kadar gün geçerse o kadar zor olur kurtarılması

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olasın. Yıllardır sakladığım nadide mesajlarımı bir anda kaybettim; bunun yarattığı büyük üzüntü var. Profesyonel olarak halledebilecek birine ihtiyacım var, hepsi bu...

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu başarabilecek biri???

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaş nasıl mesaj bunlar 200 tl değerinde :D

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
Önemli be biraderler...

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
abi mesajlara gel ordan ayarlara.diğerden kullanılan hafızayı hafıza kartı yap.mesajlar görünür.ama format attısan anca cıa bulur onu.

Looqposse

Looqposse

Üye
ilk mesaj yazan arkadaş anlatmış işte öyle bulursun anca formatladıysan.. E telefonu gönder parayı gönder falan filan işleri o programın fullünü bulmaktan daha uzun sürer emin ol :) googleda arattımmı tam sürüm yada fullü diye bulursun ila ;)

illa vermek istiyorsan para pm at bana adamın dediklerini yapayım bulayım mesajlarını ama parana yazık :D

prototip_s87

Üye
    Konu Sahibi
Karttan kurtarma şansı yok, ancak telefondan bulunabilir be gözüm... Garantili yapacak arkadaşa gönderirim telefonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...