6630 Ses Kaydı Yaparken Bip Sesi Veriyor Ve Karşı Taraf Kayıt Yapıldığını Anlıyor Nasıl çözücem Bu Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

rewolwer

Üye
    Konu Sahibi
6630 Ses Kaydı Yaparken Bip Sesi Veriyor Ve Karşı Taraf Kayıt Yapıldığını Anlıyor Nasıl çözücem Bu Sorunu?
Slm arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 6630 aldım ve çok memnunum.Yalnız bi problemim var görüşme sırasında ses kaydı yaparken telefondan bip diye ses geliyor ve karşı taraf ses kaydı yapıldığını hemen anlıyor.bu problemi nasıl çözebilirim yardım cı olun lütfen.Telim de extented recorder yüklü bi kaç pro daha denedim ama sorunu çözemedim:(

• Beğen
Tepkiler: srkn_ddemir

kikaksk

kikaksk

Üye
evet bütün program lar pip sesi cıkarıyo cıkmadı su ana kadar pip sesi cıkarmıyan...cıksa veya bilen koyarsa iyi olur...

vagabond

Üye
ewt hepsinde çıko

xrz

Üye
çıkarması engelleniyor bi arkadaş biliyodu ama kim neyse o da söylemez büyük ihtimal
kim mi? o kendini bilir

msw

msw

Üye
PowerDictaphone öneririm .. . ayarlardan sesi kapatılabiliyor ... dosyalarda bulabilirsin... Yada konuşmaya başlamadan önce kayıt a başlarsan bib sesini duymamış olur...

VoLo

VoLo

Üye
bende PowerDictaphone kullanıyom ayarlarından sesi kapatmama rağmen konuşma sırasında beep sesi çıkarıyo.çok sinir bi durum.başka bi program yada bi çözüm bilen varsa yönlendirirse sevinirim

msw

msw

Üye
O halde tek çözüm olarak...PowerDictaphone a kısayol atayarak mesela yıldız... Konuşmaya başlamadan önce kayıtı başlatmak...önce yıldıza basılı tutup kaydı başlatın sonra konuşmaya geçin...

Emreng

Üye
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığımda telefoncu bana bi pro buyurun bu bip sesi çıkarmıyor buyurun link aşağıda

rewolwer

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Emreng &#064; Jan 13 2006, 11&#58;21 AM) [post=251509]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığımda telefoncu bana bi pro buyurun bu bip sesi çıkarmıyor buyurun link aşağıda

[/b][/quote]

xrz

Üye
kardeş ben de link çalışmıyo bilmiyorum diğer arkadaşlarda da öyle mi?

grand_slam

Üye
eywallah kardeşim.. yanlız herşey iyi hoşta buna cr**kini nasıl bulacaz bu program konusunda biraz acamiyimde

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
k750 de de çıkıyordu

cilginfirari

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Jan 13 2006, 03&#58;31 AM) [post=251453]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O halde tek çözüm olarak...PowerDictaphone a kısayol atayarak mesela yıldız... Konuşmaya başlamadan önce kayıtı başlatmak...önce yıldıza basılı tutup kaydı başlatın sonra konuşmaya geçin...
[/b][/quote]

msw nin dediği yöntemi uygula bende öyle yapıyom

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(cilginfirari &#064; Jan 15 2006, 10&#58;12 AM) [post=252704]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw &#064; Jan 13 2006, 03&#58;31 AM) [post=251453]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

msw nin dediği yöntemi uygula bende öyle yapıyom
[/b][/quote]

Nihayet sesimi duyan oldu...

abuvice

abuvice

Üye
Se dende bip sesi çıkartıyor

Asabibozuk

Üye
Arkadaşlar Nokia E51 de çalışanı yokmu bu programın

teka55