6630 ses kaydı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

planier

Üye
    Konu Sahibi
6630 ses kaydı sorunu
telefonun her şeyinden memnunum ama maalesef ses kaydı 1 dakikayla sınırlı bunu aşmanın bir yolu varmı bilen arkadaşlar yazarlarsa iyi olur birde konuşma esnasında kayıt yaparken 6 saniyede bir gelen "bip" sesini yok edebilecek bir yöntem bilen varmı

planier

Üye
    Konu Sahibi
görüşme esnasındaki ses kaydını gizli hale getirmek için bir yol bilen yok mu yani

Semih_Dala

Üye
Teşekkürlerr Dostum Yardımı için Sana:)

ayhan_886

Üye
saol

rwo

Üye
sağol evet

birsevenimolsun

Üye
bizde maxicep bu soruna bir care bulur derken olan ise bak ya :((

--------------- Ekleme ---------------

ben bir cozum buldum kendı capımda: telı yenı aldım bozuk cıktı servıse goturmeyede usenıyorum kım ugrascak sımdı dıyorum valla 2 aydır tuttu bakalım yalanımız ne kadar daha tutacak:)

sebayi

Üye
yokmu puragram 6630 icin ses sınırsız yaaa

voljtrann

voljtrann

Üye
Mrb forumda s60 uygulamalari ses kayıt aracları baslıgından isinize yarar programları bulabilirsiniz.bıp sesinden kurtulmak icinde beep of adlı bi program forumda aratın karsıniza cıkar.iyi forumlar

PEKOK

Üye
telefonun her şeyinden memnunum ama maalesef ses kaydı 1 dakikayla sınırlı bunu aşmanın bir yolu varmı bilen arkadaşlar yazarlarsa iyi olur birde konuşma esnasında kayıt yaparken 6 saniyede bir gelen "bip" sesini yok edebilecek bir yöntem bilen varmı
kardeş ses kaydı sorunu için power dictaphone adlı programı kur bu programla tüm ses kaydı yapabilirsin
telefonla görüşme yaparken ses kaydı almak içinde callrecoder 1.03 adlı programı yükle rehberini buraya kaydet seni arayanı ses kaydı almanı isteyecek evet de ve konuşmaya devam et kaydettiği dosyayı telefon hafızana aktarır orada bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt