6630 Şarj Süresi

tabi ki

Nokia Travel Charger ACP-12E/ACP-12X

bu link te en altta yazanı okursan ne demek istediğimi anlarsın. ayrıca

bukadar insan yalan söleyecek değil ya sadece bende değil diğerleride 30-35 diyor

eon

Üye
enteresan, tamamen sarj bitmisse BL-5C tipinde bir pili bu sarj cihazlariyla en azindan Kibris'ta 30-35 dakikada doldurabilmek mumkun degil !!!!

met

Üye
arkadaşlar bl 6c pil 6630 u yakar mı

alp_2

Üye
hatsız a aldığımda 1 gecede bile dolmuyo yalan yok abartı yok

30-45 dk da şarz olandan bence zati hayır gelmez şarz oldumu 3 saat olcak ki bişeye yarasın

benim telefonda yarım saatte şarj oluyor kapalıyken?

yok arkadaşım yaa şarj aletim aynı kavk garantili nokia shoptan aldım telefonu ama şar olması 1.30 saat sürüyo

eon

Üye
yani bana katilanlar el kaldirsin , tekrar ediyorum :acp-12E, acp-12X ve acp-7x sarj aleti ile tamamen sarji bitmis, BL-5C tipinde bir pil normal olarak 1.5-2 saatte sarj olur. 30-35 dakikada sarj olmasi imkansiz diyorum ben.....

arkadaşım şarj süresi 1 sa 30 dk'dır. telefon bundan önce batarya dolu uyarısı vermez..ayrıca kutusunun içinden de acp 12 hızlı şarj cihazı çıkar. 30 dakikada şarj eden arkadaşların telefonu çok jızlıymış yavvv

arkadaşlar ya farklı şeyden bahsediyo yada çoooook uçmuş yani 35 dk

mcetin81

Üye
benim ki 1.5 saatten önce dolmuyo nolacak yaw. bi de 1.5 gün ancak gidio.ne görüşme yapıoz dogru dürüst ne de oyun. mp3 de yok. öyle gidio şarj.sıfır batarya hem de...bilginiz var mı...

MagNum

Üye
Şarj ALetin OrginaL mi ? O ßaya EtkiLer doLma Süresini

su ınce bı sarj aletı war onla 30-40 dak da sarj oluyo

walla ben daha bu gün aldım memnumum daha yarım saat oldu çektim ama tabi daha 3 diş şarjı 6 saatde oda bitti by bence bu telefonu alın tavsiyem

relapse

Üye
arkadaşım tam olarak 60 dk ne eksik ne fazla bana sor

arkadaşlar ekran ışığını sonuna kadar düşürün 6630için şarjı çok gider en azından 1 1.5 gün arma olur

abbaa

Üye
arkadaslar benim tel hızlı srz ile 30 dk sarz oluyor

arkadaslar normalde 6630 un kullandogo batarya turu BL-5c eğer orjinalse bu batarya yaklasık 1 saat ve civarnda tamamıyle sarj olur fakat batarya sahteyse bu 25k. kaya kadar inebiliyor