6630 Şarj Süresi

Konu Sahibi
6630 Şarj Süresi
Arkadaşlar 6630 tam olarak ne kadar sürede şarj oluyor??? İnternette aradım bulamadım. Yardım lütfen!!!

Konu Sahibi
Arkadaşlar kullanma kılavuzunda da bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Telefon yeni de.

benim telefon 30 dk. full şarz oluyor 5.7V/ 800 mA kutudan çıkan şarz cihazı

Konu Sahibi
yok pcmaster 1 saati geçti şarj devam ediyor...
senin şarj cihazın herhalde hızlı şarj cihazı herhalde... telefoncu alırken onu da koymuş olabilir. çünkü yarım saat çok çok erken ve dediğim gibi şarjı devam ediyor.

Başka arkadaşlarda şarj sürelerini yazarsa sevinirim.

telefonu KvK dan aldım. dolayısıyla Orjinal Nokia Şarz Cihazı ve abartmıyorum 30 dk. şar oluyor. dediğim gibi 5.7 volt yani

ChavRash

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla 6670 ile 6630 bataryalarında fark yok, eşit zamanda şarz olmaları lazım. Yani; Max. 45 Dk., minimum 34 Dk..

Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia Danışma Hattını aradım. Bilin bakalım ne oldu??? Onlar da bilmiyor şarj süresini... Ama dediğiniz gibi herhalde. Şu an bataryayı eğitmekle meşgulüm.

bende de 6630 var kvk orjinal sarj cıhazı 5.7V/ 800 mA adaptör sarj süresi 1.30dk
30dk çok zor ya siz tam bitmedenmi sarj ediyorsunuz

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1.5 saatte doluyor olması lazım.. Tabi orj acp-12 şarj ile..

hayır tam doluyor hatta kendisi şarj'ı kesiyor batarya dolu diye 35 dk da ACP-12E

iddaya bile girerim denemesi bedava

tofy

Üye
ben çok uzun zamandır kullanıyorum 35-40 dakika da doluyor
hatta sabah kalktığımda takıyorum genelde ben hazırlanana kadar dolmuş oluyor

şunu söyliyim cok kısa sürede şarj etmesi ii değil bataryanin ömrü kısalabiliyor yani övüncek bir şey yok akşamdan koy sabah çikar işte

Mesela nasıl kısaltıyor bataryanın ömrünü ? akşamdan sabaha kadar kim beklesin hayat hızlı ve yaşamımızda ona uygun olmalı değilmi

hidayet

Üye
benim şarj da 30-45 dakika arası full doluyor

eon

Üye
telefonu ilk kez sarj edeceksen 10 ssat falan sarjda birak, daha sonraki sarjlarinda (5-6 sarj) ozellikle telefonun sarjinin tamamen bittiginden emin olduktan sonra sarja tak.... 1.5-2 saatte sarj olacaktir. ilk kullanimda buna dikat edilirse, pilin toplam omru ortalama 3 gun oluyor... bu arada 35-40 dakikada sarj olur diyenlere kesinlikle katilmiyorum. onlarin bence pillerinin isi bitmis saglikli ve tamamen sarji bitmis pil, standard bir sarjer ile 1.5 saatten asagiya sarj olmaz....

PcM@STéR, kardeş hizli dola dola bataryanin ömrü kisaliyor li-on pillere fazla bi etki yapmaz ama öle okumuştum biyerde
5110 wardi bi ara 2 dk da şarz oluyor 3 dk da bitiyor

eon, cok doğru anlattin kardeşim tebrikler !... şarzi bitmeden şarza ttakmayin arkadaşlar buna dikkat edin!...

<div class='quotetop'>(eon &#064; Mar 31 2006, 02&#58;43 PM) [post=307654]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telefonu ilk kez sarj edeceksen 10 ssat falan sarjda birak, daha sonraki sarjlarinda (5-6 sarj) ozellikle telefonun sarjinin tamamen bittiginden emin olduktan sonra sarja tak.... 1.5-2 saatte sarj olacaktir. ilk kullanimda buna dikat edilirse, pilin toplam omru ortalama 3 gun oluyor... bu arada 35-40 dakikada sarj olur diyenlere kesinlikle katilmiyorum. onlarin bence pillerinin isi bitmis saglikli ve tamamen sarji bitmis pil, standard bir sarjer ile 1.5 saatten asagiya sarj olmaz....
[/b][/quote]

3 gün gitmekte + galeriyi sık kullanıyorum + 35 dk. da şarj oluyor. + nokia bunu böyle ayarlamışsa biz ne yapabiliriz ? ve pilin işi bitik değil istersen elindeki parcaları bi kontrol ettir.

LowesTime

Her duyduğumuza inanırsak nasıl yaşarız bu dünyada ? 5110 ile 6630 pilin kıyaslıyorsun fark edersen, hiç enerji tüketimine sahip olmayan 5110&#39;nun bataryası 2-3 giderken, 6630 gibi multimedia(müzik kamera v.s lcd) özelliklerine sahip bi telefonun bataryasında ki değişim nekadara bariz değil mi? boyut küçüldü, batarya ömrü uzadı demekki yeni nesil bataryalar baya bi gelişti öyle eskisi gibi çabuk öleceğini sanmıyorum

PcM@STéR, hehe doğru konuştun walla

eon

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 31 2006, 03&#58;14 PM) [post=307667]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(eon &#064; Mar 31 2006, 02&#58;43 PM) [post=307654]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

3 gün gitmekte + galeriyi sık kullanıyorum + 35 dk. da şarj oluyor. + nokia bunu böyle ayarlamışsa biz ne yapabiliriz ? ve pilin işi bitik değil istersen elindeki parcaları bi kontrol ettir.

LowesTime

Her duyduğumuza inanırsak nasıl yaşarız bu dünyada ? 5110 ile 6630 pilin kıyaslıyorsun fark edersen, hiç enerji tüketimine sahip olmayan 5110&#39;nun bataryası 2-3 giderken, 6630 gibi multimedia(müzik kamera v.s lcd) özelliklerine sahip bi telefonun bataryasında ki değişim nekadara bariz değil mi? boyut küçüldü, batarya ömrü uzadı demekki yeni nesil bataryalar baya bi gelişti öyle eskisi gibi çabuk öleceğini sanmıyorum
[/b][/quote]

sarj cihazinin tam olarak modelini ogrenebilir miyim ? cunku acp-12E, acp-12X ve acp-7x ile bu soyledigin zor gibi cunku ? gercekten 35 dk.da dolduran sarjeri merak ettim ???