6630 Msn'e Girme,Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
6630 Msn'e Girme,Yardım
arkadaslar 6630'la msne girmek istiyorum hattım avea mümkünse az kontör yesin birde ne kadar kontör yer lütfen yardım edin

Da®kness

Da®kness

Üye
5 MB lık Avea internet paketi var 9 kontore 1 haftalık. Nasıl alınır bilmem. Program ararsan telefondan a gir. Ebuddy mobile msn programını indirebilirsin. Programda titreşim yollama, telefondan resim çekip avatar yapma, birden fazla Msn, yahoo , Aim hesabı açabilme özellikleri var. UYARI : Indirmeyi internet paketi olmadan yaparsan pahalıya gelebilir.

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
hmm 5mb hemen dolarmı sence

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkür ederim gercekten işime cok yaradı internet paketi. ben uygulamayı telefonuma yükleyip baglanacagım teşşekür ederim

Da®kness

Da®kness

Üye
Yardım edebildiysen ne mutlu. Ben kendim Turkcell haftalık 20 kontore 50 MB paketi kullanıyorum. Sadece ebuddy icin değil, opera mini ile internete de bağlanıyorum. 5 mb sadece msn için iyi gibi . Başka internet uygulaması kullanacaksan yetmez. Bu arada eBuddy'i indirebildinmi ?

Ebuddy msn hesabından ayrı olarak ùyelik isteyen bir uygulama . Program telefona kurulduktan sonra sadece bir kez üyelik açıp ayarlarından da hatırla secenegini aktif hale getirdikten sonra sorumsuzca kullanabileceğin bir uygulama . Bağlantı ayarları ile ilgili sorun yaşarsan bağlantı noktası ayarlarını gprs veya wap olarak değilde internet ayarları olarak belirlemen gerekiyor. Bütün telefon modelleri için böyle değil tabi. Bazı telefonlarda wap veya gprs ayarları yeterli olabiliyor. Benim telefonumda illaki internet ayarları olmasını istiyor. Kafa karıştıran bir durum ancak sen mevcut ayarlarınka dene olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy i forumda buldum teşekkür ederm

NAGELNUTTE

Üye
Yardım edebildiysen ne mutlu. Ben kendim Turkcell haftalık 20 kontore 50 MB paketi kullanıyorum. Sadece ebuddy icin değil, opera mini ile internete de bağlanıyorum. 5 mb sadece msn için iyi gibi . Başka internet uygulaması kullanacaksan yetmez. Bu arada eBuddy'i indirebildinmi ?

Ebuddy msn hesabından ayrı olarak ùyelik isteyen bir uygulama . Program telefona kurulduktan sonra sadece bir kez üyelik açıp ayarlarından da hatırla secenegini aktif hale getirdikten sonra sorumsuzca kullanabileceğin bir uygulama . Bağlantı ayarları ile ilgili sorun yaşarsan bağlantı noktası ayarlarını gprs veya wap olarak değilde internet ayarları olarak belirlemen gerekiyor. Bütün telefon modelleri için böyle değil tabi. Bazı telefonlarda wap veya gprs ayarları yeterli olabiliyor. Benim telefonumda illaki internet ayarları olmasını istiyor. Kafa karıştıran bir durum ancak sen mevcut ayarlarınka dene olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşta kullanıyor cok guzel bı program e buddy

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Evet yükledim.. ama profil resmim ebuddy oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt