6630 Msn sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Vladmirr

Vladmirr

Üye
    Konu Sahibi
6630 Msn sorunu
Gerek java gerek sis dosyalarıyla denedim ikisinde de bağlanmıyor . Wap ayarlarını tekrar kurdum gene olmuyor . Normal wap a bağlanıyor fakat MSN e girmek istediğimde telefonumdan giremiyorum . Ceptemsn i denedim , agile ı denedim birde bir iki tane java programı denedim hiç biri olmadı deliricem beaa :vur

Forumu da uzun süredir kullanıyorum fakat böyle bir sorun göremediğim için konu açma gereği duydum :)

• Beğen
Tepkiler: 01emrah01 ve maxibrk

Ozan

Ozan

Admin
Sizin sorununuzu anladım klasik bir sorun, cevabı da benim için klasik ...

Telefonun araçlar menüsünden bağlantı ayarları kısmından, yeni bağlantı olustur dedikten sonra, yeni baglantı adını basit birşey girin örnek msn, daha sonra diger alanların erişim noktası kısmı hariç hiçbiryerini doldurmayın

Erişim noktası (access point) kısmına: internet yazın

"internet" turkcell ve avea için geçerlidir.

Daha sonra bu baglantıyı kaydedin simdi hangi msn programını kullanacaksanız onun kendi ayarlarından bağlantı olarak msn adlı kurdugunuz baglantıyı seçin tamamdır ;)

elmyra

Üye
Tamda ben söyleyecektim lafı agzımdan aldın :oke::oke::oke::oke:

daves109

Üye
doğrulama kısmını normal yapmayı unutma yoksa bir çok msn proğramları bağlanmıyor

kledolf

Üye
sağolun bendede aynı sorun wardı ..
denicem

PEACE_27

PEACE_27

Üye
tesekkürler arkadaşlar benim sorunumuda çözdünüz

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Sadece Bağlantı Eksikliği Googla Msn Ayarları Yazzan (türkcell,avea.wodefone) Neyse Işte Bulursun Orda Sölüyo Herşeyi Benimde 6630 Tel Var Hiç Biri Olmasa Bile Veri Chat Programı Var Onu Dene

adem_71

Üye
slm nasılsınuızz

rudehunter

Üye
dostum sen msn yaz 2222 ye gönder ayarların hepsi gelir

NO_NAME_1907

Üye
Bazen version düşüklügündende açmıyor
6630 son version V 6.03.40
29.09.06
rm-1

aksoylu34

Üye
Arkadaşlar msn'e bağlanmaya çalıştığımda TELSİM MMS bağlanıyor.Bir türlü Vodafone live'a bağlanmıyor.Telefonun hangi ayarlarından yapılabilir...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

--------------- Ekleme ---------------

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.:sn:

maxibrk

maxibrk

Üye
çok sağolun yha... telefonu kırmaktan kurtardınız beni xD

amiral55

Üye
6630 kullanıyorum msn ye giremiyorum vodafone için internet ayarlarını nasıl yapmalıyım

Takipçi Satın Al

Üst Alt