6630 Msn Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cirruslogic

Üye
    Konu Sahibi
6630 Msn Problemi
Herkese Selamlar 6630 cep telefonuna burda mobil dosyalarda bulunan Turbo msn ve Im messenger i yukledim Turkcell gprs ile net baglantim var sorun yok explorerde. ilk olarak turbo msn i kurdum ve gerekli login ayarlarini yaptiktan sonra baglanmak istedim gprs baglandi ama msn baglanmadi gprs in baglandigini giden konturden anlıyorum msn uzun sure login olmaya calısıyor ve sonucunda Disconnect msn server please try again gibi bir mesaj geliyor uzun denemelerim soınucu degistirmedi ayni sekilde Im messengerde aynı sorunu yarattı ek bir ayarmı yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. (6630 da normal web sayfalarını acabiliyorum.)

amedian

amedian

Üye
bende yukledim turkcell ineternetten baglanıyorum gprs bendede işe yaramadı umarım bu bilgi senin işine yarar

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
eMSNLite var - Java - Diğerlerine Göre kullanışsız Ama gerektiğinde İyi İş Görüyor

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tek sorun bağlantı noktanız.

GPRS ile bağlanamazsınız.!!!

Bağlantı Noktanız INTERNET olmalıdır

cnkr

Üye
6600 için.
Not: 3650 için de bu ayarlar geçerli , onlarda IP Adresi filan dio onları boş bırakın

Yükledikten sonra telefonundan ayarlar , bağlantı , erişim noktalarına gir... Orda yeni bağlantı yarat ,mevcut ayarları kullan olmazsa varsayılanı kullan...
Bağlantı İsmi : Msn internet
Veri Taşıyıcı : GPRS
Erişim noktası ismi : internet
Kullanıcı ismi yok
Şifre Sorma : Hayır
Şifre öle kalsın dokunma
Doğrulama : normal
Anasayfa yok..

tamamiyle alıntı ama çalışıyor arkadaşlar...

gsemre9632147

Üye
turkcell se kısaca internet xxxx yaz 2222 ye yolla bitsin bilenler wardır bilmeyenler için sölüyorum

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
Bağlantı İsmi : Msn internet
Veri Taşıyıcı : GPRS GPRS
Erişim noktası ismi : internet internet
Kullanıcı ismi yok internet
Şifre Sorma : Hayır hayır
Şifre öle kalsın dokunma aynı kalsın
Doğrulama : normal güvenli
Anasayfa yok..

ben avea dan kulanıyom ama turkcell den de böyle olması lazım istersen bi de böyle dene

ibonline

ibonline

Üye
turkcell gprs den değil turkcell internetten bağlanmayı deneyin

cirruslogic

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum varolun sagolun...

cirruslogic

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar olmadı nasil dediyseniz oyle yaptım degisen bir sey yok hala aynı sorun 7610 dada denedim yine olmadi baglanmıyor bir turlku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...