6630 lar ses iki kat oldu ama bir sorun var...

Sponsorlu Bağlantılar

kesreddragon

Üye
kardeşim insanın istedikten sonra yapamayacağı hiç bişey yoktur. hele işin içinde biz türkler varsa imkansız zaten iyi haberlerini bekliyoruz

haciomerrr

Üye
kardeşim insanın istedikten sonra yapamayacağı hiç bişey yoktur. hele işin içinde biz türkler varsa imkansız zaten iyi haberlerini bekliyoruz
arkadaşım haklı umudunu kıracağınıza sizde başka telefonlardan dll verseniz mesela n95 gibi yeni çıkanlardan daha yararlı olurdu :nono:
bende 6630 var 6600 da kullandım hoparlörleri aynı ama bu 2 kat daha fazla ses çıkarıyor yani yazılım da etkili:oke:
kardeş o dll yi bana da yollarsan 6630 elimdeyken denemek isterim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bu b ir gercek konuysa helal olsun.

asukacs

Üye
6630da bırıyle konusurken hoparlore alın daha sonra galerıden muzık acın ses cok yuksek ve kalıtelı cıkıyor deneyın ;)

pyrosss

Üye
arkadaşım benim yaşım 15, 9 yaşında 6600 ' ım vardı sonra 7610 sonra 6630 sonra n70 şimdi n73 me var gordugun gibi symbian dan şaşmam 6630 umda 1 gb hafıza kartı vardı kasmıyordu ama sesi diger 6630 lara gore az cikiyordu ama super cikiyordu bir program var dediler aldim hoparlorum gitti sen sen ol 6630 unun sesiyle oynama okeyyy

endy

endy

Üye
kardeş eğer böyle bişey yaparsan tüm maxicep ailesine ve türkiye ye büyük bi hizmet yapmış olursun böyle bi hizmetin de karşılığını mutlaka alırsın kardeş
Allah beynine ve parmaklarına kuvvet versin şimdiden teşekkürler...

waryanli

waryanli

Üye
ütfen arkadslar moral bozucu cevaplar yazmayın....... demişsin ama bunu demesende moral bozucu şeyler yazılmaz bu sitedekiler olgun insanlar çekinme benece emeğine sağlık kolay gelsin başarılar diliyorum:oke:

mecnun037

Üye
kim ne derse desin sen aldırma kardeş.yapılmışın hiç bir zaman kötüsü olmaz.sen işine devam et ve inan gerisi kolay allahın izniyle .inşallah becerirsin.kolay gelsin sana.gercekdende yazdığın gibi bu kadarınıda becerip başardıysan helal olsun sana...başarıların devamını dilerim

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
şu dosyayı at siteye de biz de deneyelim belki yaparız ha :)

the_kursun

Üye
:sn:Merakla bekliyorum. Ne zaman bitecek. Çok sabırsızlanıyorum.

gündüzalp

Üye
gerçekten tebrik ediyorum.yaptığını hizmet çok güzel

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bence 6630 cılar ses cok onemli diyorsanız ben kulalık adaptörü aldım heryeşeyime yarıyo
pc hoparlörünede takıyorum müthiş kalite kulaklık içinde gecerli siz boşverin diş ses den takın kulaklıgı siz duyun daha iyi verim alırsınız

kesinlikle kulalık adaptörü alım sadece 5 ytl

kralomar

Üye
ramazan12345 bence çalışmandan vazgeçme bende bu ses olayıyla bende çok uğraşmıştım sesi yükselte bilirsin fakat hopörlörden verim alamazsın yani sesi yükselttiğinde buna birde ek hopörlör gerekli ama sen sesi yükselt biz hopörlörü ayarlarız. :) çalışmanda sana kolay gelsin :oke:

habbuj

habbuj

Üye
:)inşallah başarıyla bitirirsin bende 6630 kullanıyorum benim için de iyi olur şimdiden teşekkürler:oke:

tahsin_007

tahsin_007

Üye
kolay gelsin dostum

gamsız_12

Üye
:):):) eğer yaparsan bana link at arkdşım şimdşden tşkr:::::D

kadezscma

Üye
Laa kardeşş seneler olduu program flan yokk bekletme bizida sil konuyu ozman
:@

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Abi Bence Oynamayın Şu Hoparlörlerle .

FAKIN

Üye
olursa süper olur

mustafa_113

Üye
KARDEŞ FORMAT AT DÜZELSİN. SANA SOFT FORMAT öneriyorum YAPILIŞINI VERDİM AŞŞAĞIDA...

Soft Format :
Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz.
Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.

Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır...

Hard Format :
Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz...

Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

Hard Format Nokia 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620 N-70,N-90 modellerinda çalışmaktadır...

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir...

Bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemler sonucu meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı ''''BEN''''2 sorumlu tutulamaz...

Üst Alt