6630 Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Eskişehir Nokia Shop'tan 20 YTL'ye aTTra almıştı.

ksfb

Üye
çalışması lazım

..::MAFIA::..

Üye
<div class='quotetop'>(eon &#064; Jan 26 2006, 04&#58;41 PM) [post=264165]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nokia ad-15 adapteri istanbul&#39;dan 20 ytl&#39;ye almistim. merak etmeyin calisiyor kulaklik da bu arada bende eskisehir&#39;liyim. ama kibris&#39;da yasiyorum......
[/b][/quote]

tam olarak nerden aldın bu aparatı bi yazsan sevinirim saol

gentleman

gentleman

Üye
arkadaşlar Nokia Club kulaklıkla beraberinde aparatıda aldım50 ytl ye çok güzelde son seste cızırtı yapıyor

Üye
şu ad 15 aparatı mı

RockFord Fosgate

Üye
ızmır de de yok malesef:(((bulamadım ne nokıa shopta ne cankayada ne carsıda:(

Üye
abi o aparat öyle çok gerekli bişi değil hem kulaklıkla yapılan daha iyi oluyo o ad-15 in mikrogfonu yok araç kiti gibi olmaz yani

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
ona gerek yok cızırtısız Stereo bizim imalatımızı satıyoruz ayrı imzama bakın ayrıntı için

erdemow

Üye
<div class='quotetop'>(cumcum23 &#064; Jan 26 2006, 05&#58;41 PM) [post=264219]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu meşakatli iş abi orjinaline olmaz o yeni kulaklık

bence sırf fark olsun diye yapmışlar onu

kimse şikayetçi deildi herkes rahatla we sewe sewe kullanıyodu zaten

işte insanları kışkırtmak
[/b][/quote]

erdemow

Üye
arkadaşlar bahsedilen kulaklık telefonla birlikte verildiğinde yaklaşık telefon +150ytl ödüyorsunuz kulaklık istanbulda olan varsa yazıcıoğlu iş hanında (kadıköy)70ytl ye satılıyor sorun eğer jack kısmı ise ben yaptım sizde yaparsınız orjinal kulaklığın mikrofon kısmınının içini açın orda kulaklıkların +ve - uçları zaten yazıyor bir havya yardımıyla sökün yeni aldığınız kulaklığıda aynı boyutlarda keserek lehimleyin eğerki yeni aldığım kulaklık heba olur derseniz arkadaki helogramı sökün ve oraya eski bir bilgisayar ses kartının stereo dişi jackını monte edin (bu size istediğiniz kulaklığı kullanma şansıda verir )size tavsiyem bahsedilen marka kulaklığın mx500 yada 550 modelidir

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
antalyada 30 milyon arkadaşlar.................

LowesTime

LowesTime

Üye
kardeş onun bi cihazi war öle bağlaniyor ben 6610 bile o kulakliği taktim bi cevirici gibi birşey

Takipçi Satın Al

Üst Alt