6630 Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
6630 Kulaklık
6630 u yeni bi tel halinde satıyolar 256 mb hafıza kartı ve sennheister pmx-60 kulaklık veriyolar bunu yeni bi tel olarak satıyolar yani ek madde değil orjinali o acaba ben bu kulaklığı alsam benim6630a olurmu yardımlarınız için tsk

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Satılan 6630'da çalışıyorsa senin telefonunda da çalışır. Ayrım yapmıyor bu tür aletler..

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi

bu adresteki kulaklık

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
O kulaklık 6630'da çalışır. Zaten çalışmasa satılan telefonla birlikte verilmezdi.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bahsettiğiniz telefon 6630 Music Edition

256 MB Dv Rs MMC , Card Reader , Nokia AD-15 3.5 MM Stereo Jack ve 6630 çıkıyor kutuda.

Ayrıca ben 6630 Music Edition kutusunu elime aldım ve baya inceledim telefonu , kutuda Nokia HDS-
kualklık vardı , bundan yoktu

madmann

madmann

Üye
sen o kulaklığı takamazsın(bence) çünki o kulaklık adı üzerinde sterio jack kullanıyor ve nokia nın diğer aparatıyla birleştirilerek onu telefonuna taka biliyorsun..yani sen şimdi walkman kulaklığını telefonuna taka bilirmisin?

RockFord Fosgate

Üye
bu kulaklıgı hedıye olarak verıyolar kutudan cıkmıyo!!!!ayrıca nokıanın aparatı var 3.5mm lık kutudan cıkan onun sayesınde calısyo yoksa calısmaz takamazsın yanı adaptorsuz:(

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
bi aparatla bağlıyosunuz diyosunuz ben o aparatı bulabilirmiyim yoksa hiç bir yolu yokmu o kulaklığı takmanın

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O aparat ( Nokia AD-15 ) Nokia Shop'ta satılıyor burada Eskişehir'de , 20 YTL.

Ayrıca 6630 Music Edition kutusunun içinde de var

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar gökan ben de eskişehirde oturuyorum çarşıya giittiğimde nokia shop ta sorarım eğer oluyosa alırım tsk

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yediler Park'ın karşısında gibi kalan Nokia Shop'a bir sor

eon

Üye
nokia ad-15 adapteri istanbul'dan 20 ytl'ye almistim. merak etmeyin calisiyor kulaklik da bu arada bende eskisehir'liyim. ama kibris'da yasiyorum......

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
bende mersinliyim ama yalovada yaşıyorum bu sene de eskişehire taşındık

yoks

Üye
Arkadaşlar Celişkiye düşüp bedava veriyorlar sanmayın music edition paketi alan ayriyetten bir para ödüyor sanmayın hediye

cumcum23

Üye
bu meşakatli iş abi orjinaline olmaz o yeni kulaklık

bence sırf fark olsun diye yapmışlar onu

kimse şikayetçi deildi herkes rahatla we sewe sewe kullanıyodu zaten

işte insanları kışkırtmak

eon

Üye
<div class='quotetop'>(yoks &#064; Jan 26 2006, 05&#58;28 PM) [post=264203]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar Celişkiye düşüp bedava veriyorlar sanmayın music edition paketi alan ayriyetten bir para ödüyor sanmayın hediye
[/b][/quote]

hediye falan degil kardesim... music edition&#39;in fiyati normal 6630&#39;dan daha fazladir. yani farkini bir sekilde odeyip o telefona sahip oluyorsun... 100 ytl fark var... ama aslinda verdikleri paketi kendin alirsan daha karlisin.... ben oyle yaptim. 256 mb kart : 35 ytl, kartokuyucu yazici: 20 ytl, kulaklik (ad-15) : 20 ytl toplam : 75 ytl. yani 25 ytl kardasiniz

gknky

gknky

Üye
uyar tabiki

mustimi

Üye
arkadaşlar ad-15 stero jack adaptörünü istanbul da bulabileceğimiz bir yer var mı? avrupa da bazı web sitelerinde var ama fiyatı 50 ytl ye falan geliyo. İstanbul da 6630 müzik paketi dışında aparatı alma şansımız var mı? Benzer bir aparat n-gage in içinden de çıkardı. onu kaybettikden sonra bir daha bulamamıştım. araba teybine bağlarken falan cok işe yarardı.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nokia Club & Nokia Shop&#39;lara vs. sordunuz mu ?

mustimi

Üye
sordum hepsi sadece paketten çıktığını,perakende satılan bir ürün olmadığını söylediler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt