Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6630 Kulaklık Sesi Az Galiba
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafatopcu
Üye
Konu Sahibi
6630 Kulaklık Sesi Az Galiba
6260 ım vardı telefonu kulagımdan iki parmak uzakta tutardım ,şimdi ise 6630 um var ama telefonu kluagıma yapıstırıyorum yaw, geneli boylemi bu 6630 larin servise gotrudum bişiy yapmadılar da...
tesekkurler
onur_poy
Üye
6260 ın kulaklık sesini bilmiyorum ama bence 6630 un kulaklık sesi tatmin edici benim 3230 vardı ona göre çok fazla ama k750 inin neredeyse yarısı denilebilr
mustafatopcu
Üye
Konu Sahibi
saolasın ama bende k750 ile 3230 denemedim eiwalla
RockFord Fosgate
Üye
walla 6630 un sesı gayet guzel+6260 tan kesınlıkle coooook daha yuksek!
Gokhan43
Üye
Bir kere 6630 Stereo , 6260'tan kaliteli olduğu biline
mustafatopcu
Üye
Konu Sahibi
ya hocam kulaklık sesi derkene telefona takılan kulaklık değil, üst taraftaki yanlıs anlasılmasın telefonun içindeki kulaklık
RockFord Fosgate
Üye
konustugun kulagını kydugun hoperlor sesını dıyosun seeenn!!!soyle desene bastan)walla bence normal sesı gayet guzel ama konusurken joıstık ı saga dogru ıttır ses artar!
Gokhan43
Üye
Aga baştan öyle desene
navigasyon tuşunu konuşurken sağa kaydır ve ses maximuma gelsin ve kağaı çıakrıp o bölgeyi bir üfür.
mustafatopcu
Üye
Konu Sahibi
eyvallah arkadaslar servise gittim kulaklık hoparloru değişti sorun halloldu gibi bişiy ses normal seviyesine ulastı
ibonline
Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.
erdemow
Üye
arkadaşlar merhaba ben foruma bugün katıldım ve bunun şerefine size kendi buluşumu sunuyorum bir nokia 6630 orjinal kulaklık alınır bunun microfonun olduğu bölümün kapağı açılır içinde kulaklıkların + ve - left ve right çıkışlarına aynı şekilde shenneizer mx500 model bir kulaklık aynı uzunlukta uçlarından kesilerek bağlanır alın size ipod kadar yüksek ses
erdemow
Üye
kulaklık fiyatı 40ytl 512mb kigston memory kart 70 ytl bu projeyi uyguladığınızda emin olun ipod falan artık hikaye olacak (hafıza olayı hariç tabi)kulaklığı yazıcıoğlu iş hanı (Kadıköy) kapıdan girince soldaki küçük ilk dükkandan temin edebilirsiniz ben ordan aldım Adam akrabam değil ama
erdemow
Üye
birde şunu söylim kulaklığı heba etmek istemezseniz(ucunu keserek)eski bir ses kartının speaker out kısmını sökerek kulaklığın mikrofon kısmının arka tarafındaki helogramlı bölüme monte edebilirsiniz bağlantıları içerden yaparsınız ve gayet şık olur bağlantılar çok kolaydır zaten iç kısımdaki devrenin üzerinde sağ speaker ve sol speaker olarak yazıyor (bunları yazarken biraz elektronikten birazda lehim yapmaktan anladığınızı düşünüyorum)kulaklığı kesmeden kullanmak size her marka kulaklığı deneme şansıda sunar.