6630 kilit kodunu nasıl acarım

Sponsorlu Bağlantılar

sebepsiz_kız

Üye
kardes olmuyo 6630 da

ehmet00

Üye
yaa
hadi yalan söyleyorsanız belki kaçak tlfnlarla kullanacaksanız:@

İmparatore

İmparatore

Üye
arkadaslar unlock me süper program güvenlik kodunu unutugunda pro'yu yükleyin sonra pro' yu baslatin ve unlock me ye secin 1-2 dakika sonra program kulandiginiz kodu gösterecektir LINK:

h.ayna

Üye
Nokia1200 nasıl acarım güvenlik kilidini

vetferhat

Üye
ya kilit kodu her zaman 5 hanelidir.eğer 6 haneli girdiyse ilk 5 kodu gir o zaman açılır...

uqur_07

Üye
nerede o numara ???

atifb

Üye
hııı

--------------- Ekleme ---------------

En BüYük CİMBOM

konya_gülü

Üye
ya arkadaslar bende unuttum ama ben IMEı numaramı nasıl bulacagım kı tlfonum hjc acılmıyor girste bi sifre istiyo tmm:D banada yardımcı olunn lütfennnnnnnnnnnn:(((

muhammet er

Üye
arkadaşlar bende n73 bana acil cvp yazrmısınız bunu nasıl açacam teli yeni aldım bana daha açık yardımcı olurmusnuz

kalin84

Üye
ben denedim çalışıyor bu unlock programı:oke:ellerine sağlık

vicdor

Üye
arkadaslar işe yarar bi porogram koyun lutfen benim 6630 telefonumun kilit kodunu acama dım bu verdiginiz linkler işe yaramadı bari bişiler yapmaya çalışıyorsunuz işe yarar birşeyler koyun ok

Arenas.0

Üye
kardeşşş ellerinee saglık çok çok çok çok teşeür ederim oldu valla ellerine saglık :oke::):)

kopuk_571

Üye
üsper ::D

s3v3n

Üye
remzi0068 sagolasın

hutolbater

Üye
hay koyyım benım ımei numaran ney ya :) zuhahah imei ne bana cevap vren yokmu veya bırısı 6630 un sıfresını solesın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6634772202 6630 us sıfresı bvu arkadaslar

muhammetetaş

Üye
6300 kilit kırma acil

0TT0M4N22

Üye
kardeşim 6630 telefonlarda en Fazla 5 haneli kilit yazıyılıyor bn dnedm master kodu 10 haneli nasıl yapabılırım basşka bi alternatfin war mı :?

haqan58

Üye
şimdi denicem bi kere denemiştim olmamıştı inşallah şimdi olur saol kardeş......:(

kardeş deniyorum ama olmuyo neden acaba codd error dio

mfkanarya

Üye
6630 da denedim olmadı

Üst Alt