6630 Java Sorunu,Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
6630 Java Sorunu,Yardım
6630 telefonum var. Java oyunlarını oynarken cok sık takılıyor yavaş deyil takılıyor. bunun versiyonla ilgisi varmı? yada java versiyonu varmıdır ? bu sorunu nasıl çözebilceğimi anlatırsanz sevinirim V5.03.08

e_korn

e_korn

Üye
Java uygulamalar direk ram'e çöker. Yani bir java oyunu oynarken bir süre sonra ram yetmemeye başlar ve takılmalar yaşanır. Tavsiyem freeram uygulaması ki forumda var oyunlardan önce bu proyla ram'ini rahatlatıp uzun süre takılmadan oyun oynayabilirsin.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
6630 telefonum var. Java oyunlarını oynarken cok sık takılıyor yavaş deyil takılıyor. bunun versiyonla ilgisi varmı? yada java versiyonu varmıdır ? bu sorunu nasıl çözebilceğimi anlatırsanz sevinirim V5.03.08

Bu 6630 lar için ram boşaltma programı kullanıyorlar benim arkadaşta 6630 da ram rahatlatmak icin onu kullanıyordu.

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Java uygulamalar direk ram'e çöker. Yani bir java oyunu oynarken bir süre sonra ram yetmemeye başlar ve takılmalar yaşanır. Tavsiyem freeram uygulaması ki forumda var oyunlardan önce bu proyla ram'ini rahatlatıp uzun süre takılmadan oyun oynayabilirsin.

e_Korn teşekkür ederim tolga sanada hemen deniyorum:yuru

aa-tolga

aa-tolga

Üye
yardımcı olduğumuza sevindim.

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
yanlız uygulamayı bulamadım bir yardımcı olurmusun tolga bey

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim dostum bende freeMem diyebir program buldum ikisinide deneyeceğim yardımın için teşekkür ederim tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt