6630 internetten video ve tv izleme YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat_1177

murat_1177

Üye
    Konu Sahibi
6630 internetten video ve tv izleme YARDIM!!!
Arkadaşlar ben 6630 kullanıcısıyım ve uzun zamandır bu sorunlarla uğrasıyorum

1.)6630 da flash player yükleyebilirmiyiz yani internetten video izleme

2.)benim vodafone sınırsız internet tarifem var. Acaba bunu kullanarak televizyon izleyebilirmiyim

3.)bluetooth la wireless a bağlandığını duymuştum bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim

celibar

celibar

Üye
1-flash lite var fakat swf dosyalarını oynatmak için...flash destekli videoları izleyemezsin.
2-tv seyretmek için telefonun kendi tarayıcısına tv.spb.com/web/ veya stv, mehtap tv, yumurcak gibi kanallar için m.kure.tv adreslerini yapıştır.realplayer üzerinden seyret.
3-bluetoothla wireles'e bağlanıldığını söyleyenler var fakat sadece bluetooth destekli bilgisayarda ayar yapıldıktan sonra girilir diyorlar.üzerinde ayar yapabileceğimiz %95 kendi bilgisayarımız olacağı için bilgisayarda internet varken cep telefonundan internete girmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

murat_1177

murat_1177

Üye
    Konu Sahibi
1-flash lite var fakat swf dosyalarını oynatmak için...flash destekli videoları izleyemezsin.
2-tv seyretmek için telefonun kendi tarayıcısına tv.spb.com/web/ veya stv, mehtap tv, yumurcak gibi kanallar için m.kure.tv adreslerini yapıştır.realplayer üzerinden seyret.
3-bluetoothla wireles'e bağlanıldığını söyleyenler var fakat sadece bluetooth destekli bilgisayarda ayar yapıldıktan sonra girilir diyorlar.üzerinde ayar yapabileceğimiz %95 kendi bilgisayarımız olacağı için bilgisayarda internet varken cep telefonundan internete girmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
kardes yardımın için çok teşekkürler
yanlız verdiğin sitede kanalı seçiyorum "bant genişliği yetersiz" diyo ne yapmam gerek?

celibar

celibar

Üye
telefonun ayarlarında şebeke modu varsa ordan umts'yi seçmen gerekiyo...yani 3g şebekesini kullanman gerekiyo.6630 3g'yi destekliyor diyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt