6630 hafıza kartı çözümmmm varmı arkadaşlar ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efsndrftc

efsndrftc

Üye
    Konu Sahibi
6630 hafıza kartı çözümmmm varmı arkadaşlar ????
Arkadaşlar Mobile MMC marka 1GB Hafıza Kartı aldım... Telefon hafıza kartını Görüyor ama bi kaç şey yükleyince mp3 ü göstermiyor resim dosyalarına bozuk diyor ... Symbian ve java dosyalarına bozuk dosya diyor ama 512 lik hafıza kartı takınca Herşey Normal... telefonmu kaldırmıyor Yoksa problem karttamı... ????

fnldstntn

Üye
Hafıza kartını birkere biçimlendir ozaman telefonla tam uyumlu olacaktır yine problem çıkarırsa ozaman biemem...

sekajmer

sekajmer

Üye
problem kartta o sorun banada oldu:yuru

rozdar

rozdar

Üye
problem 1gb karta cünkü kaldıramıyor bendede olmuyor saygılar

xLEPRECHAUNx

xLEPRECHAUNx

Üye
telefona takılıyken telefonun kendi menüsünden biçimlendir sorunun çözülecektir :)

alihan544

Üye
benimde n70 de aynisi oluyor. Hafiza karti alirken satici 512 mb almami onerdi. Ama ben ac gozluluk yapip 1gb aldim. Bir kac ay sonra hafiza kartini cikarip tamama basin uyarisi yapti. Birde kartin dual voltaj olmasi sart. Eger dual voltaj yazmiyosa senin dedigin sikinti % 100 gerceklesiyor.

sabri04x

sabri04x

Üye
sorun kartta ebnde 1gb 6630 da kullanıyorum 15-20 mb tek boş 6630 1gb tı rahatlıkla kaldırır. başka 1 gb al
bilemedin windows 7 de biçimlendir ama hızlı biçimlendirme daha sonra da telinde biçimlendir sorun kalmaz (yani kalmaması lazım aynı sorunu bende daha önce yaşadım)

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
Telefonun içinden biçimlendirmek en mantıklı olan şey çünkü telefona uyum sağlaması gerekiyor telefon kendi dosyalarını hafıza kartına yerleştiriyor bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt