6630 gibisi yok ........

Sponsorlu Bağlantılar

niko kyncu

niko kyncu

Üye
yaw bendede 6630 war 1gb hafıza kartı alcam bence kaldırır ama arkadaş kaldırmaz diyo sizce kaldırırmı acilen cevap

myadres

Üye
en toksan beşe değişmem 6630 u :D:D:D

bankoo

Üye
arkadaslar tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 6630...arkadaslar bu telefonun kiymetini ancak s60 in ne oldugunu bilen bilir haksizmiyim???

furkano

furkano

Üye
evet arkadaşlar artık aranıza veda ediyorum üç gün once e61i aldım bu günde 6630umu saattım :( bi arkadaşa sattım ama içim gitti verirken.. biliyorum e61i onun yerini tutmayacak... ve e61i yi satarsam yine 6630 alıcam.. 6630 gibisi gerçekten yok:(

scoop

scoop

Üye
bnde 6630 kullandım,işlemcisi baya iyi,avantajı o zaten.şarj dezavamtajıda çift batarya kullancanız artık:ehe

osey

Üye
ya arkadaşlar bende 1.5 ay önce 6630 aldım geçen akşam müzik dinliyrdum açık kaldı sabah kalktımki telefon kapanmış ne şarj alıyo nede açılıyo bilen varmı acaba neden olabilir...cvp yazarsanız sevinirim

dj_mithat

Üye
6630 cok süper bi makina:yuru

hisar

Üye
ben 2 yıldır 6630 kullanıyorum s60 serisi içinde en hızlı olanı ve s60 lar için yapılmış programların % 80 ini çakıştırıyor s60 serisinden hemen hemen her telefonu kullandım bunun gibisi yok. bu aralar telefonumda bayağı eskidi değiştirmek istiyorum ama muadili yokki kesinlikle başkasını kullanamam

--------------- Ekleme ---------------

batarya konusuna ben şöyle bi çözüm buldum ; 6230i nin bataryası ile değiştim çok farkı oldu

mservank

mservank

Üye
yaw bendede 6630 war 1gb hafıza kartı alcam bence kaldırır ama arkadaş kaldırmaz diyo sizce kaldırırmı acilen cevap

arkadaşımda n72 ve 1gb hafıza kartı var neredeyse ağzına kadar doluydu
ondan almak zorunda kaldım inan n72 den daha hızlı çalıştırdı

romantikxx35

romantikxx35

Üye
slm arkadaşlar 6630 uma pover mp3 attım lisans kodu istiyor yardım ederseniz sevinirim tşkr ler

ffatihh23

ffatihh23

Üye
valla alemın en kral telefonlarını kullandım dıyordum n serileri dahil ama 630 baska 2 yıldır kullanıyorum cebimde bırde n81 var ama onun yeri ayrı valla ayrı alemin en kral telefonu 6630dur bırgun 6630a dönüs baslar biliyorum

Silinen Üye 299735

Üye
6630 nokıa serisinin en iyi telefonlarından birisi:oke:

yasinzanbak

Üye
ne yapcan n70 mezarlık tabutu gibi 512 mb hafıza kartında şişiyo ben 6630 2gb takıyom tık demiyo yemin edrim ki

cebim

Üye
7610 çokmu kötü neden bu müzik dinlerken bas vurmuyo

ffatihh23

ffatihh23

Üye
valla 7610 s60 v2 serisinin en kötü modellerinden biri bence tamamen boşe ödenmiş bir para olarak değerlendırıyorum bu modeli

ffatihh23

ffatihh23

Üye
ben tüm telefonları kullandım ama bu telefonda vazgeçemiyorum bugun telefon tekrar gözümde büyüdü yani ne attıysam calıstırdı helal olsun 4 yıllık bir makina bu kadar kapsamlı çalışıyor yani helal olsun pdf xls doc ppt rar sis mp3 mp4 mpeg aac wma wmv avi xvid ogg txt allahım ya ne versen alıyo daha sonra sertifika sorunu gibi birşey yok aynı zaman n81 kullandığım için farkları görüyorum hangi forma yada siteye girerseniz girin 6630 kadar program tema oyun destekleyen bir telefon olmadıgını gorurusunuz.... prof 6630 kullanıcısı...

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
aynen ben de katılıyorum şu an ki telefonum 6630 şimdiye kadar n95 dahil nokia nın tüm telefonlarını kullandım ama yine de n 95 çok süper be abi

ffatihh23

ffatihh23

Üye
güzel ama 6630dan aldığın performansı alamazsın yinede

cebim

Üye
valla 7610 s60 v2 serisinin en kötü modellerinden biri bence tamamen boşe ödenmiş bir para olarak değerlendırıyorum bu modeli

Abicim Niye Öyle Diyosun Ya 7610 Da Güzel 6630 la Arasında Bence Bir Fark Yok İsterseniz Karşılaştırma Yapalım Hemen Hemen İkisi Birbiri İle Aynı Bence Boş Kötülüyosun 7610.

ffatihh23

ffatihh23

Üye
doğru kulaklığa verdiği ses mono 22mb ram 17mb ram 220mhz 110mhz 10mb tel hafızası 7mb tel hafızası 3g 1.3 mp 1 mp sonra bataraya cıkarmadan cıkarılan hafıza kartı daha neler neler... :D:D evet fazla fark yok

Üst Alt