6630 gibisi yok ........

Sponsorlu Bağlantılar

coldplay21

Üye
kimi salak telefoncular söylüyorum 3 g özelliği var diye inanmıyorlar bence n modellerinide gördüm en hızlı telefon bence 6630 ve bence kamera çözünürlüğü 2 mp

karabükbük

Üye
arkadaşlar bende de 6630 var ve teli daha hiç telefoncuya getirmedim herhengi bi virüs girdiğinde bile kendim format atıyorum.her türlü s60 programlarını yüklüyorum zaten piyasada da en çok s60 programları var. bide 6630 un ekranında sinbiyan oyunları oynamak vazgeçıilmezdir diye düşünüyorum. şunu anlamış değilim bu kadar ii ve çok kaliteli bir telin nokia şirketi neden sıfırını üretmiyor...

evoix

evoix

Üye
bırakın bu işleri 6680 var aynı çözünürlükte aynı paraya flashlı kamerasıyla aynı ram aynı işlemci hızı

SİYAHVEBEYAZ

Üye
ya arkadaşlar bende 6630 kullanıyorum ama bir türlü hafıza kartındaki mp3 leri zil sesi yapamadım bir yardımcı olun nasıl yapıcam hangi programı yüklemem gerekli bir anlatı verin

falkocan

Üye
bana göre alemin en kral ve en baba telefonu...ardından hiç şüphe yok N95 kahretsin:))

hayatidarici

hayatidarici

Üye
kullanılacak en iyi tel lerden biri ben 3 senedid kullanıyom ....deişmem

burhan_6630

Üye
6630 hem fiyat yönünden hesaplı bir tek mp3te az ses çıkıyo vidyo ve ses kaydında canavar

--------------- Ekleme ---------------

müzikleri dosya yöneticisinden ses klipleri:dijital seslere taşı ondan sonra tercihlere gir orda hepsi çıkar:oke:

bişey sorucam benim telefona wma plusı yükleyince telefon tüm şarkıları 5dk gösteriyo şarkı dolun ca tel genel sistem hatası veriyor ne yapmalıyım

PETRO73

Üye
2.5 yıl 6630 kullandım ve N73 aldım ama bazen 6630u özlüyorum 6630 sadece bir telefon değil kim ne derse desin o bir kral.

ilhanmansiz1726

Üye
Hocam valla ben tv izliom, fotoğraf çekiom, müzik dinliom video izliom ..... say say bitmez ama telefonu telefon yapan bana göre içeriğidir. Yani yüklenen programlar oyunlar vs... Geçenlerde de hayalimi gerçekleştirdim. Forumun arama kısmından ulaşabilirsiniz tekkeni de yükledim. Biraz kasıo ama olay bitmiştir. Yaşasın 6630...

matiasDelgado

Üye
arkadaşlar ben deyişik bi batarya kullanıyorum 6630 a 5 dk şarj oluyo teleffon elimden düşmediği zamanlarda 1 gün şarj gidiyo işi bilcen yani...

Seytanox

Üye
Bende Katılıyorum Benimde Telefonum 6630. Ciddiden Süper

soket43

soket43

Üye
haklısın arkadaşım

pervert-36

pervert-36

Üye
6630 süper tel en azından idare eder istediğini bulabilirsin

asos901

Üye
6630 u sadece kullananlar bilir ve vazgeçmek çok zor

toprakumit

toprakumit

Üye
kimi salak telefoncular söylüyorum 3 g özelliği var diye inanmıyorlar bence n modellerinide gördüm en hızlı telefon bence 6630 ve bence kamera çözünürlüğü 2 mp

coldplay biraz yavaş benim bu telefonumdan 2 telefon önce 6630 du.. Çok güsel telefon fakat, N modellerinede laf atmanı istemem. N ler içinde gerçekten yavaş teller var mesela N73 ME onuda kullandım çok yavaş... Fakat N95 e laf getirtmem çünki 6630 dan dahada hızlı.... Kullanda gör...!!!
___________________________________________________ EMEĞE SAYGI....!!!!!!!!!!

qwertycuma

qwertycuma

Üye
benimde 6630 um var seviyorum ama n serisini görünce işte:D bide bişi sorcam super torc u yükledim tele flash lite 2.00 kullanıyorum telde işlemcisinden galiba ekranda çizgilnmeler oluyo bunun benzeri bi uygulamaya sonyericson bi teldde denemiştim çizgilenme olmuyord:D neden

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
6230i Gibi Telefonmu Var

6230i Gibisi Yok

AKARTAL55

Üye
evet arkadaşlar bende bu gruptan oluyorum.çok iyi telefon valla 6630 bi arkadaşımız proğram paylaşmış n70 yapma proğramı onuda ekledim tel.tam süper oldu.

kurucu87

Üye
ewt arkadaşlar bende 5 gün önce 200 tl ye aldım gerçekten mükemmel bi telefon artık bozulana kadar kullanıcam çok güzel ve kullanışlı bi telefon herkese tavsiye ederim..

I Love Techno

I Love Techno

Üye
iyi telefon 6630 kullanmak istemiştim ilk çıktığı zamanlar.

Üst Alt