6630 gibisi yok ........

Sponsorlu Bağlantılar

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
aynen dostum 1.5 seneden beri kullanıyorum telefona su girdi nerden baksan 20 e yakın yere dustu hatta evin 2 nci katından betona dustu halla bi sorun yok

tüm bunlar oldu ve telefonda hiçbir sorun yok öylemi?çelik kaplama mı bu telefon?

:::burak:::

:::burak:::

Üye
o telefon iç kanama geçiriyo kesin!!!

sexmus

Üye
dostum n70 alda kaliteyi asıl gör bende 6630 varken bende öle diodum n70 in üstüne tanımam şimdi

bende de su an 6630 var ve n70 de var tabı kardesıme aıt benımken ona verdım sırf sevmedım cunku 6630 dan farkı yok varsa bıraz daha gelısmıstır oda yaramaz neyser yasasın 6630:nono:

MUR@T

Üye
çok süper telefon tabii kullanabilene

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bende de su an 6630 var ve n70 de var tabı kardesıme aıt benımken ona verdım sırf sevmedım cunku 6630 dan farkı yok varsa bıraz daha gelısmıstır oda yaramaz neyser yasasın 6630:nono:

yok artık lebram :D bütün multimedya özaellikleri yönünden 6630dan iyi telefondur n70

canbaz_1837

Üye
ben 2 yıldır kullanıyorum süper bi telefonn falla n73 e atamadığımız programlar bunda çalışıo bide onlara dünyaynın parasını ödüyolar

sfaa

Üye
dogrudur mukemmel tel

iskendercakir

iskendercakir

Üye
6630 telefon kullananların dikkatine telefonda 2 simkart kulanıyodum 1 gunde şarzı bitiriyordu tek kullandım şimdi 4 gün suruyor

Apollon

Apollon

Üye
    Konu Sahibi
dostlar geçen sene açtığım konu.bayağı yorum çekmiş.teşekkürler dostlar.Ama N70 aldım....6630 gibisi yok gene .niye derseniz.N70 istdiğim gibi çıkmadı........Fazla bir fark göremedim.........yani değiştirmeyedeğecek bir fark yok.N73 yada N95 kabul..onlar için değişilirde 6630 dan N70e geçmek mantıksı..ben yanlış yaptım siz yapmayın...........

mert469

Üye
bende de 6630 var.çıksın n95 8gb alacağım.n95 alacak olanlar 1ay daha beklesin derim.n95 8gb her yönden daha kaliteli bir telefon.Tavsiye ederim.şu iki özelliği söylemem size telefonu anlatır.(dual 369 mhz işlemci(bi nevi core 2 nokia:) )+128 mb ram) nese ii akşamlar...

T_r3x

T_r3x

Üye
n70 diyorum başka birşey demiyorum...

reeokan

Üye
simdi için bircok telefonda televizyon izleme olanagı olabilir ama 2 sene oncesıne kadar yurtta televizyon ıhtıyacımı bu telefon karsılıodu.gercekten cok ii telefon...

xcape_9

Üye
bende 6630 talibiyim goruntusu yeter durusunda güzellik var meretin yaw

mckiyamet

Üye
millet benim 6630 um varken bende oyle dusunuyorudm ,lk cikti zaman almistim ama simdi bi boga yaramiyor N93i var simdi bende Cok Super Tavsi ederim

Hollanda / Amsterdam Mc Kiyamet

ediesel

Üye
bence en iyi telefon şuanda kendiminde kullandığı n95 üzerine malesef hiçbirini tanımıyorum

ercanwins

Üye
Bende 6630 kullandım şuan elimde hem N73 hem N77 var ses müzik kalitesi süper telefonlar bence yeni teknoloji eskiyi aratmıyor şarj sorunu diye birşeyde yok bu tellerde...Tabi tek eksi yanı fiyatları

cotuk

Üye
bencede cok iyi bir telefon.bi de tasıma sorunu olmasa:)

memolim83

memolim83

Üye
aynan katılıyorumm çok hızlı emülatör oyunları güzel oynatıyor hagar street fighter vs..

Hakan456852

Üye
6630 un eskidiğini düşünerek 2006 Kasım da Sony Ericsson K610i aldım ama 6630 sağlamlığıyla göz dolduruyo açıkçası ve hiçte eskimiyor hani Nokia nın yeni modellerinden bazıları 6630 un eline hala su dökemiyor

Kısacası zamanının 6110 Navigator ü (Kendileri Nokia nın en kral en son ve en çekici modeli)

Üst Alt