Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6630 gibisi yok ........
Sponsorlu Bağlantılar
..::MAFIA::..
Üye
6630 uma laf diyeni symbian çöksün
infial
Üye
6630 10 numara telefon beyler
denizyalcin
Üye
ben 3250 almazsam bundan almayı düşünüyorum...
Apollon
Üye
Konu Sahibi
6630...o telefon değil..o bir bilgisayar..............
SeeMaLeN
Üye
6630 gibisi yok ya bende 5 aydır kullanıyorum hiç şikayetim saece bazı n gage oyunlarını çalıştıramıyorum o kadar o da okadar önemli değil
LowesTime
Üye
bende 6630 kulllaniyorum bence harika bilgisayari we n-gage aratmiyor.
tipinede hastayim hele o ***den yemıs hali yokmu
ben şarzlada bi sorun yaşamadim ... elde hamur ederseniz gidiyor 4 saat içinde
Treable
Üye
kardeşim 6630 a laf atanın interneti çökerde bi daha maxicepten download yapamaz inşaAllah. yok canım çok abarttım ben.
denizyalcin
Üye
6630 harika ben 6230i aldım acaba 6630 la deişsem mi ki?
Üye
6630 un farkı kullanıcısınada yansır hep daha hızlı olmak ister herşeyin daha hızlı olmasın ister
çünkü sahibinin hızına hız katar
LowesTime
Üye
ben 6630'umu ççoook sewiyorum bişi demiyorumkii
abdullah_61
Üye
şarj sorununu çözmek için telefonu telekom santrali gibi kullanmaktan kaçınmak gerek birass::
abdullah_61
Üye
sarj sorunun çözmek için telefonun telekomun santraline dönüştürmekten kaçınmak gerek birass. saygılar..
tameriscen(yeni)
Üye
arkadaşlar öncelikle şuna karar verin
1: telefon on numaramı bir numaramı.
2: flaşlı telefonları övmüşünüz ama galiba flaşlı telefonların flaşının 1 mt'lik bir alana hitap ettiğini bilmiyorsunuz.
3: daha düne kadar n70 telefonlarda sorunlar doluydu.
nerden biliyorsun demeyin 2 samimi olduğum arkadaşımda n70 var. biri pişman oldu aldığına. geri satıcaktı.
ben ilk çıktığından beri 6630 kullanıyorum. çokta memnunum.
burhan mc
Üye
tek kelimeyle süper her işimi görüyo valla
fbcagdas
Üye
yogurdum ekşi diyen olmaz,zaten.herkezin görüsüne saygı duyarım ama benim fikrim radyosu olmayıpta takoz gibi olan telefonu n70 ile karsılastırmayın. bir kere arada siklet farkı var.
marcus7775
Üye
6630 gibi bi telefon daha piyasaya gelmez ama bence arkadaşlar dezavantajları 1 değil 2 neden demeyin radyosu yok haksızmıyım....
Üye
radyosu yoksa televizyonu var hahahahahahaha
alabora
Üye
..........
alabora
Üye
.... uygunsuz dil
Apollon
Üye
Konu Sahibi
radyo hiçbişe değil..6630 her alanda süper..n70 e o kadar para verene kadar 6630 almak daha mantıklı..koy 1gb hafıza kartını...yükle filmleri,mp3 leri oyunları..tv ni izle..görüntüsüde güzel...ekranıda geniş..oohh işte budur..