6630 gibisi yok ........

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
6630 un bence iki sorunu var biri flaş 2. si ise ram ram yetmiyor bazen 2. kamera da olsa güzel olurdu yani kesinlikle takılma sorunu yok kolay kolay

AYDANUR

Üye
bencede 6630 daha ıyı ve hızlı

tanercan19

Üye
I love you (66 30)

blabde_1993

Üye
aynen çoq süper bi telefon:d

FATİH_58

FATİH_58

Üye
sagol

--------------- Ekleme ---------------

6600 mp3 zil sesi yapma programı yokmu

niko kyncu

niko kyncu

Üye
fazla lafa gerek yok 6630 telefonların godfather'ı en iyisi

ictuzer_fatih

Üye
kendi telefonumun ismini duyunca öveyim dedim gerçekten çok memnunum 6630dan 2 yıl oldu kullanalı hiç sıkılmadım fiyatının ne kadar düştügüde hiç ilgilendirmiyor özellikle sensör olmasıda gayet iyi gündüz tuş takım ışıkları yanımıyor şarjı 3 gün gidiyor müzik dinledigim halde hem fiyasada 6630 göre düşünürsek fazla özellikli bir telefonda çıkmadı az bi kamera az bi hafıza yükselktmekle bir sürü para vermenin alemi yok...

soldierysn

Üye
6630 alemde kral !!!

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
6630 - 10 Numara Tel :) kATILIYORUM..

mert0102

Üye
tabi ya 10 numara telefon kendi telefonum die demiyorum coook aso tel. yanii :)

emre_kalay

emre_kalay

Üye
benim 6630 pilden bi sorun yasamıyorum sarjım 2 gun gidiyo ve aşırı müzik dinlememe ragmen 3 gün gittigi oluyo bataryam orjinal fabrika cıkışli dir
bide kulaklık adaptörü aldım arabada amfide var takıyom 6630 işte manyak modifiye

sino53

Üye
bendede 6630 var şarjına tek çare ayarlardan ekran ışığını güşürün daha fazla tutar

prenscin

prenscin

Üye
katılıyorum 6630 süper 6630 program yüklemede sorunu yok direkt yüklüyorsunuz progrmları sorunsuz ve hızlı bir şekilde yok sertifikaymış yok buymuş.. son derece <<<<<<---hızlı--->>>>

semihh95

semihh95

Üye
bndede 6630 var şarz sorununu çözdüm nasılmı? bi kere telefonun ayarlarında şebeke ayarı olması lazım orda çift hat-gsm var gsmyi seçin 2.si ekran ayarından ışığı azaltın şarzın kullanım süresi uzuyor

gündüzalp

Üye
bence 6630 un tek eksik yanı biraz büyük ve biraz da yavaş olması.geri kalan kısma diyecek yok.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
işte 6630 ram bakımından da hızlı 220 mhz işlemcisi gayet hızlı oluyo

nokla

Üye
6630 en dandiq bilgisayara yetişir.(comodore fln.)220 MHz diyoruz sonucta :D

boran01

Üye
abi ben aynen öle yapıom çift batarya ile geziyom ama tek eksiğim radyo olmaması

onnurnno1

Üye
arkadaşlar bende de 6630 var son derece memnunum nakite ihtiyacım var tamir görmedi hiç bi sorunu yok 5 gün şarjı gidiyor ne kadara gider :(

hüseyin gülenay

hüseyin gülenay

Üye
6630 gibisi yoktur

Üst Alt