6630 genel sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekamania

Üye
    Konu Sahibi
6630 genel sorunu
arkadaşlar 6630'um var. versiyonu 5.03.08. arkadaşlar telefona hiç bir şey atamıyorum özellikle hafıza kartıma... hafıza kartına hiç bir şey yüklenmiyo. uygulama, oyun yükleyince müzik, resim, video atınca hafıza kartı bozuluyo. biçimlendiriyorum yine aynı. sorun versiyon sorunumu yoksa bu telefonların genel sorunumu? bide versiyon yükselttirsem kaça yaparlar? şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilecek varsa lütfen yardım çok acil

Tepkiler: cres557 ve Maxis_
arkadaşım versiyonu kendin yükselte biliyorsun boşuna para verme bende 6630 var uygulama yöneticisine gir ayarlara gir yazılım yüklemeyi açık yap

ekamania

Üye
    Konu Sahibi
onları falan yaptım bide kablom yok o yüzden versiyonu kendim yükseltemiyorum... sende bu problemler var mı?

Eng35

Üye
Önce telefona hard format at.Simkartı ve hafıza kartını çıkar,batarya dolu olmalı. *,3,yes(arama) ve on/off tuşlarına aynı anda basılı tut.Nokia yazısı gelip gittikten sonra tuşlardan elini çek.Sonra hafıza kartına da format at.Büyük olasılıkla düzelecektir. Arasıra bende de oluyor...

ekamania

Üye
    Konu Sahibi
yeni bi hafıza kartı taktım düzeldi gibi ama düzelmesse bunları yapcam çok saol Allah razı olsun

arkadaşlar benim bir psp var 1 yıldır kullannıyorum ama bugün ne olduysa tuşlar kilitlenmiş gibi çalışmıyordu lutfen yardım ederseniz sevinirim

sico

Üye
kardeş sanırım seninki versiyon sorunu. ben ağrılıyım burda yirmi tl ye filan son versiyon atıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...