6630 Dosya Gizleme şifreleme

Sponsorlu Bağlantılar

Agah

Üye
    Konu Sahibi
6630 Dosya Gizleme şifreleme
Arkadaşlar 6630 kullanıyorum ve telefonun içindeki bazı dosyaları veya video ları şifrelemek istiyorum bunun için önerebileceğiniz bir program varmı!! Smartguard diye program mı yükledim ama acamıyorum telefonda her halde versiyon sorunu yaşıyorum başka program önerirseniz cok iyi olur....

msw

msw

Üye
sCrypto

funda4626

Üye
aslında var x-plorer video ve resimleri saklayabiliyorsun nasıl yükleyeceğini bilemiyorum fakat resimleri şu şekilde saklayabilirsin dosya yöneticisine girin orada görüntülere girip gizlemek istediğin resime gir seçeneklerde yeni isim ver var orada jpg yazan yeri sil ve SİS yaz artık sen sis i jpg yapmadan o fotoğraf görünmez kolay gelsin

deniserkan

Üye
cok var o programdan ama sankı altın degerınde ama kımse forma uye olmadan vermıyor cokta umrunda mılletın cok ıstıyen varsa benden alsın uye olmadan [email protected]

serkan_63

Üye
ban da lazım dı tşkrler

worldcild

Üye
bişey deil arkadasım

smartguard pro

Üye
slm

dsfdfsdfsdfds

Üye
slm teşekkürler :D güsel bi program

erkan0102

Üye
teşk dostum

--------------- Ekleme ---------------

tek sorun abi neden türkçe değil

YARBAY219

Üye
saol yardım için

seluvenin

Üye
ben niye indiremiyorum anlamdım
her halde benim PC De bir sorun var desem yalan olucak
çünki PC iyi özellikleri...Internetden de baya anlıyorumama burda linki bulamadım indirmek için... varsa bile o da paralıdır her halde.

matraxadr

matraxadr

Üye
*(Son Sürüm)LCG X-Plore 1.22 3rd sorunsuz

xplode programında klasör gizleme ;
cihazınız da tel.hafızasında yada yıgın hafıda yeni klasör oluşturun içine gizlemek istediğiniz uygulamaları dosyaları resim video vb.atın xplore prog. çalıştırın ve oluşturduğunuz klasörü bulun kısayol 6 tuşlayın gizli seçeneğini işaretleyin prog.çıkın.aynı seçenekleri kullanarak prog.çalıştırın klasörü bulun kısayol 6 tuşlayın ve görünür yapın
klasör halinde kontrol etmek zamandan tasarruf.

Herkeze iyi forumlar :aman2::locked::aman2:

davut72

Üye
slmeçwgöçhjhjkh

djceeyme

Üye
Advanced Device Lock gbi bişi vardı hatırladığım kadarıyla.. 48 Kb lık bi programdı...

Kullanımı felan herşeyi çok basit...
Bunu Kullan bence...

murat4422

Üye
yaw pro yokmu neye teşk ediyonuz

Üst Alt