6630 da sorunsuz fifa 2005 oynayan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
6630 da sorunsuz fifa 2005 oynayan varmı?
bildiğiniz gibi 6630 da fifa 2005 çalışmıyodu fakat çalıştıran arkadaşlar varmış nasıl yaptığı hakkında bilgi verilirse memnun olurum ayrıca dosyalar s60 bölümünde 6630 da fifa 2005 başlıklı yazıyı(ben yazmıştım) okumanızı rica eder yardımlarınızı beklerim

mobilarea

Üye
bende fifa 2005 war yani biraz sorunları war tabi bazen ses sorunu oluyor ama oyun esnasında hiç takılmıyor yani oynalıyor istersen forum a upload edeyim ???

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
uploadını gördüm dediğim gibi 6630 da restart atıyo oyundan çıktıktan sonra yani ses olayında bende problem yaşamadım önemli olan oyun içinde ve oyun dışında sorun çıkarmaması emeğin için saygılar

boralex

boralex

Üye
Bende ses sorunu dışında rahatlıkla oynayabiliyorum...Bence oyunu silip tekrar yükle belki düzelir...Birde bazı oyunlar bluetooth açıkken oynanabiliyor, öyle de deneyebilirsin.Mesela aspalht urban gt2 bluetoothsuz oynanmıyor...

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
ben 2006 ve 2004 oynadım hiç bir sorun cıkarmadı ama 2005 için bisey diyemem... ama bence 2006 daha iyi sorun yasıyosan onu kur.. onda bi problem yoktu ben oynarken...

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim 2006 çıkmadı daha birde ben 6630 da sorun yaşıyorum zaten 6600 da problem yok o yüzden 6630 da sorunsuz oynayan varmı dedim

mobilarea

Üye
fifa 2006 galiba tam olarak değil ama yani çıktı hatta bende war ama fazla bir farkı yok 2005 le tavsiye etmem !

mustafaguler27

mustafaguler27

Üye
arkadaşım bn oynadım 6630 da fifa 2005 ama daha sonra silindi bulamadım aynısını ama şampiyonlar ligi filan war çok şahane bir oyundu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt