6630 Da Sorun Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herb

Üye
    Konu Sahibi
6630 Da Sorun Yardım Edin
6630 da hafiza kartında iken kamerayı actığım zaman özellik desteklenmiyor die bi yazı cıkıyor(foto çekio)ama normal telefon hafızasındayken kamera çalışıo. sorun nedir bilen varsa yardım ederse sevinirim...

® lucifer ®

Üye
hafıza kartına bi format atbakalım bişey ollucak mı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Karta bir format at format atmadan önce o hafıza kartını baska bir telefonda dene sorun hala çözülmedi ise

formatı dig. forograf mak. at..

Ve daha sonra düzelmediyse 1 bardak su iç..

Kolay gelsin

sedat4028

Üye
hafıza kartına fomat at yine olmuyorsa telefona format at
telefona format atmak için talefonu kapat acarken * tuşu, arama tuşu(yeşil tuş),3tuşu ve telefon acma tuuna bas. BU 4TUŞA basınca acılınca FORMATS yazar dolana kadar bekle 1KAÇ DK SÜREBİLİR
(NOT:SARZIN DOLU OLSUN)

b.Y_F.r.e.n.z.Y

Üye
arkadaşlar onun hafıza kartına format atmakla düzelmeyeceğini düşünüyorum. ama herb sen yine de dene. denemekten zarar gelmez.

herb

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(seat &#064; Mar 19 2006, 12&#58;12 PM) [post=300815]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hafıza kartına fomat at yine olmuyorsa telefona format at
telefona format atmak için talefonu kapat acarken * tuşu, arama tuşu(yeşil tuş),3tuşu ve telefon acma tuuna bas. BU 4TUŞA basınca acılınca FORMATS yazar dolana kadar bekle 1KAÇ DK SÜREBİLİR
(NOT:SARZIN DOLU OLSUN)
[/b][/quote]

herkesin dediğini yaptım formatı hem hafıza kartına hemde telefona attım olmadı senin dediğini bi denim baqim inş. olur olmasada saol..

Herkese ilgilendiği için teşekkurler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt