6630 da fotoraf çekiyorum ama vidyo ya gelince özellik desteklenmiyor diyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
    Konu Sahibi
6630 da fotoraf çekiyorum ama vidyo ya gelince özellik desteklenmiyor diyo
Ya telefona noldu bilmiyorum bişeylerimi sildim yanlışlıkla.Kameraya giriyorum görüntü modunda yani fotoğraf modunda normal ama vidyo kayıt moduna geçince özellik desteklenmiyor diyor.Sorunu nasıl çözebilirim.Format atmak istemiyorum telefona.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
baska sansın yok arkadasım buyuk bır ıhtımalle c yada z surucusnden bıseyler sılmısın sımdıden gecmıs olsn

furkano

furkano

Üye
Evet inşallah formatla gider. aksi taktirde yazılım atman gerekir başka yolu yok.. fotograf çektiğine göre donanımsal bişey olmadığı kesin.. YAzılım at bence..

qwertycuma

qwertycuma

Üye
multifix ten oluyo büyük ihtimallle format at geçer bendede olmuştu ama genede hafıza kartındaki libsleri falan bi temizle

POWER

POWER

Üye
yok arkadaşım öle değil büyük ihtimalle CorePlayer kurmuşsundur.Fotolar ve videoları ordan dinlemek izlemek zorundasın ;)

unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
    Konu Sahibi
Coreplayer kurmadım.Telefonada hafıza kartınada format attım oldu şimdi hafıza kartı boş ama 35 saniye vidyo çekebiliyorum Bu neden kaynaklanıyor acaba.Normalde 1 saat çekebilmem lazım.Bu telefonda bi kere sorun çıkmasa şaşıracağım.Bu konudada yardımcı olursanız sevirim.Bu arada yazılım atmak ne demek acaba pc suite le internet üzerinden yüklediğimiz update mi.Oysa format attıktan sonra yaptım onu.

osezer10

osezer10

Üye
Bence Servise ver fazla uğraşma

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
Coreplayer kurmadım.Telefonada hafıza kartınada format attım oldu şimdi hafıza kartı boş ama 35 saniye vidyo çekebiliyorum Bu neden kaynaklanıyor acaba.Normalde 1 saat çekebilmem lazım.Bu telefonda bi kere sorun çıkmasa şaşıracağım.Bu konudada yardımcı olursanız sevirim.Bu arada yazılım atmak ne demek acaba pc suite le internet üzerinden yüklediğimiz update mi.Oysa format attıktan sonra yaptım onu.

arkadasım 35 sn cekmesı cok normal sen videoyu actıktan sonra /secenekler/ayarlar /video/uzunluk/en uzun secenegını sectıgın zaman 1 saat vıdeo cekımı yapacktır format atmışın bunlarda lazım olur sana 6630 orjınal fabrıka cıkısındakı programlar war ıcınde settıng wızard,nokıa album vb . gule gule kullan 6630 bır prob. oldugu zman özel mesajla yardımcı olurum saygılarımla
----------------------------------------------------------------------
link

-----------------------------------------------------
ahmetmemet[kokoci]

sukruon

sukruon

Üye
format at kesin düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt