6630 "call Of The Duty" Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
6630 "call Of The Duty" Yardım Lütfen
Yahu arkadaşlar ben negativ in yüklediği n-gage oyunlarından call of the duty i yüklemek için günlerdir uğraşıyorum. Diğer oyunları yükleyip çalıştırdım ama bu oyunu bir türlü çalıştıramadım Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Oyunun kısayolu menü ye geliyor basıyorum telefon kapanıp açılıyor. Bazende " out of memory some applications try again" yazıyor bir türlü oyunu açamadım. Bu oyunu çalıştıran biri var mı yada yardım edebilecek biri. Rica ediyorum.

msw

msw

Üye
Oyunu açmadan önce bluetooth u açarsan çalışır

tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
Yani yükleme yaptıktan sonra ilk kez açılışında mı. Yada farketmiyor mu?

tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmadı "msw".

msw

msw

Üye
çalışan programları (powerdictaphone, fscaller, powerlock vs..) kapatmayı dene ... sonra telefonu kapat aç ve oyuna gir .. bluetooth yine açık olcak,

tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
Artık denemeye devam edeceğiz. Sağol yardımlar için. Peki bu Fifa 2004 çalışıyorken 2005 hiç çalışmıyor bu konuda bir çözüm yolu var mı?

msw

msw

Üye
rica ederm
fifa 2005 için telefon desteklemiyordur ... her n-gage oyunu her telefonda çalışmaz ... hangi telefonda hangi n-gage oyunu çalışır öğrenmek istersen yararlı bilgiler dökümanlar forumuna bakabilirsin

gorillaz1903

Üye
arkadaşım eğer hala çalıştıramıyorsan sis dosyası halinde vardır arkadaşlarda call of duty rica et ben sis halinde yükledim öbür türlü çalıştıramadım sende dene haa bluetooth açık olcak yoksa restart atıyo tele

tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar çalıştırdım nihayet. Bluethoot açık olması şartıyla çalışması ilginç. Neden acaba bilen var mı. Birde Fifa 2005 çalışmadığını konuşuyoruz ama bazı arkadaşlar çalıştırıyoruz diye yazmışlar forumda. Yöntemi nedir acaba.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
sis uzantılı call of duty varsa bilewlim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt