6630 çalışırken içinden cızırtı geliyor şarj yarım gün dayanıyor yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muklea

Üye
    Konu Sahibi
6630 çalışırken içinden cızırtı geliyor şarj yarım gün dayanıyor yardım.
Merhaba arkadaşlar 2. el bir 6630 um var.Cihaz çalışırken içinden cırrr diye bir ses geliyor.Sanırım bir yerinde kaçak falan var ancak sizin de görüşünüzü almak istedim.Ayrıca şarjım yarım günde bitiyor.Sizce sorunun kaynağı bu ses midir yoksa başka nedenler de olabilirmi?Şimdiden teşekkür ediyorum konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.

mc zerem

mc zerem

Üye
bence onu sat hiç uğraşma

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
şase üzerinde kısa devre var sanırım elden çıkarsan iyi olur.Hoş diyelimki sattın bayide başka birine sattı o zaman hiç hoş bir durum olmaz

muklea

Üye
    Konu Sahibi
Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum ancak telefonu satıp başkasının canını yakmak gibi bir niyetim yok.Cihaz elimde kalsa bile sorun değil yedekte telefonum var.Ancak ne hikmetse bu telefon her zaman hoşuma gitmiştir.Mümkünse daha uzun yıllar kullanmak istiyorum.Tamir parası sorun değil(Tabiki 50-100 tl kadar da verecek değilim cihazın ederi bu kadar değil).

Mygse

Mygse

Üye
Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum ancak telefonu satıp başkasının canını yakmak gibi bir niyetim yok.Cihaz elimde kalsa bile sorun değil yedekte telefonum var.Ancak ne hikmetse bu telefon her zaman hoşuma gitmiştir.Mümkünse daha uzun yıllar kullanmak istiyorum.Tamir parası sorun değil(Tabiki 50-100 tl kadar da verecek değilim cihazın ederi bu kadar değil).

o telefonun tamiri 2.eli fiyatnı bulr sanrm.

messi_10

Üye
Sorun bataryadan kaynaklanıyor bataryayı çıkart şarj a bağla cırr diye ses gelecektir o sesin aynısı sorun var telefonda direkman elinden çıkart o telefonu çok iyi hatırlarım ericsson a1018 im vardı telefon elimde geziyordum baktım telefon sıcak olmaya başladı elim ısındı birden attım telefonu yere 30-40 sn sonra batarya yandı kapak falan eridi bundan 10 sene önce belki

muklea

Üye
    Konu Sahibi
Hocam batarya kaynaklıysa yeni bi batarya alırım.Bu gün bir batarya alıp denicem

mc zerem

mc zerem

Üye
ne sat nede kullan bırak kalsın bır köşede o zman

muklea

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün bir tamirciye götürüp gösterdim heralde kaçak var dedim içeri gittik bi makinaya bağladı bikaç test yaptı dedi kaçak falan yok bataryan dandik bir de çift mod diye birşey var 3 g le ilgili o açıkken deli gibi şarj sömürür cihaz.çift modu kapattım 3g lazım olmadıkça açmıyorum.Şu an 2. bataryayı da bitirmiş 3. yü takıyor olmam gerekirdi ancak daha 2 diş var yardımlarınız için teşekkürler.Ses te ekranın ışığından yapıyormuş dursun sorun olmaz ama istersen 15 tl hallederiz dedi.Sorun olmaz dedim.Zaten çok bi ses te değildi çok çok zor duyuluyordu.Hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı,en kısa zamanda orijinal bir batarya edineceğim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

@deliyumruk hocam sende sattırcan ille cihazı yav :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt