6630 alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
6630 alacağım
arkadaşlar 2. el 6630 almak istiyorum.ben şuanda adanadayım.burda 2. el fiyatları 380 civarında.bi tane buldum ama kvk garantisi devam ediyor ve 64 mb mmc var.sizce fiyat iyimi?birde 6630 alırken hangi özelliklerine dikkat etmem lazım?versiyon olarak hangi versiyonu almam lazım?bana bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz?ayrıca bana yakın bi yerde 6630 satan arkadaş varsa görüşmek isterim.

LionHeart

LionHeart

Üye
Versiyonu önemli değil eğer garantisi devam ediyorsa.
Çizik olmamasına ve tuş takımının ii olmasına, arka kapaın laçkalaşıp-laçkalaşmadığına dikkat etmeni öneririm.
Fşyat içinse dolar arttığından beri bir bilgim yok. Dolar artmadan önce sıfırı 480-550 ytl civarında satılıyordu.
Zaten standard paketin içinden çıkan hafıza kartının büyüklüğü 64 mb'dir.
Eğer symbian için program kurup, diğer yandan da mp3 dinlemek veya video/resim çekme gibi niyetlerin varsa, tavsiyem boyutu daha fazla olan DV-RS MMC kartları kullanmadır. Ör: 512-1024 MB'lık kartlar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telefonun sıfırı kurdan dolayı 600 YTL'ye çıktı, kurun normal indexinde bu fiyatın 520 YTL olması gerekirdi. Şu anki kur piyasasında sana söylenen fiyat normal.

Ben, bir - iki ay daha bekle, bu fiyatın üstüne 100 YTL daha koy sıfırını al veya İşletim sistemi çok önemli değilse daha iyi modeller de bakmanı tavsiye ederim..

Telefonu alırken de hangi hususlara dikkat etmeni LionHeart nickli arkadaş gayet iyi açıklamış.. ;)

blade63

Üye
selam arkadaşlar 6630 için sizde virüs temizleme programı varmı

Z3U5

Z3U5

Üye
buyur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt