Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6630 Acil Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birbey
Üye
Konu Sahibi
6630 Acil Yardım
arkadaşlar selam öncelikle aranızda olmakdan mutluyum ..benim sorum şu telefonum kitlendi(6630) ekranda (telefonstart fehlgeschlagen.kontaktieren sie den handler.) yazıyor lütfen konuya hakim olan arkadaşlardan yardım bekliyorum SAYGILAR..
PcM@STéR
Üye
Almancam yok lakin anladığım kadarıyla Telefonun Kontak yapmış. Servise götür Ondan sonrasını bende bilemiyorum Düzelir yada Düzelmez...
iceboy
Üye
Anladigim kadari ile "telefon basari ile acilamadi" diyor ve "ureticiyle irtibata gecmeni" soyluyor! Benim anlayabildigim bu eger dogru anladiysam!
Ve sorunun ne oldugunu bilemiyorum dogrusu tam olarak! PcMaster'in da dedigi gibi servise goturup baktirmanda yarar var.
birbey
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu hallettim +3# (yeşildüğme) falan filan varya.. basılı tuttum telefon kendini formatladı. ama herşey silinmiş !! klasör,vidyo,müzik,rehber,anlıycanız hiç birşey yok fabrikadan çıktığı gibi .ilginize teşekkür ederim
..::MAFIA::..
Üye
o bende de olomuştu tabi türkçe yazıyodu telefon başarıl ıaçılamadı diye servise götür sürüm atsınlar düzeliyo
emrear
Üye
6630 telefonum 64 kbps wav melodiyi bozuk çalıyor nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim....
angelscafe
Üye
pcde yada diğer bi telefonda dene bazı programlar çeviri yaparken bozuyo dosyayı
emrear
Üye
başka bir 6630 da denedim çalıyor ama benimkinde bozuk yardımın için sağol
__Midas__
Üye
Bu tür sorunlarda hafıza kartını çıkartın telefona format atın hafıza kartını takın kartıda formatlayın sonra kart takılı iken telefona tekrar format atın olay çözülüyor