6630 Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birbey

Üye
    Konu Sahibi
6630 Acil Yardım
arkadaşlar selam öncelikle aranızda olmakdan mutluyum ..benim sorum şu telefonum kitlendi(6630) ekranda (telefonstart fehlgeschlagen.kontaktieren sie den handler.) yazıyor lütfen konuya hakim olan arkadaşlardan yardım bekliyorum SAYGILAR..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Almancam yok lakin anladığım kadarıyla Telefonun Kontak yapmış. Servise götür Ondan sonrasını bende bilemiyorum Düzelir yada Düzelmez...

iceboy

iceboy

Üye
Anladigim kadari ile "telefon basari ile acilamadi" diyor ve "ureticiyle irtibata gecmeni" soyluyor! Benim anlayabildigim bu eger dogru anladiysam!

Ve sorunun ne oldugunu bilemiyorum dogrusu tam olarak! PcMaster'in da dedigi gibi servise goturup baktirmanda yarar var.

birbey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu hallettim +3# (yeşildüğme) falan filan varya.. basılı tuttum telefon kendini formatladı. ama herşey silinmiş !! klasör,vidyo,müzik,rehber,anlıycanız hiç birşey yok fabrikadan çıktığı gibi .ilginize teşekkür ederim

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
o bende de olomuştu tabi türkçe yazıyodu telefon başarıl ıaçılamadı diye servise götür sürüm atsınlar düzeliyo

emrear

Üye
6630 telefonum 64 kbps wav melodiyi bozuk çalıyor nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim....

angelscafe

angelscafe

Üye
pcde yada diğer bi telefonda dene bazı programlar çeviri yaparken bozuyo dosyayı

emrear

Üye
başka bir 6630 da denedim çalıyor ama benimkinde bozuk yardımın için sağol

__Midas__

__Midas__

Üye
Bu tür sorunlarda hafıza kartını çıkartın telefona format atın hafıza kartını takın kartıda formatlayın sonra kart takılı iken telefona tekrar format atın olay çözülüyor

emrear

Üye
teşekkürler midas

serdar06288

serdar06288

Üye
kardeş sen hangi programla çalıyosun mp3 leri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt